Închide

Ce vrei să cauți?

Corupții din Poliția Română îl ajută pe Marian Godină să își vândă cartea

Nu are rost să îmbrac ideea asta în foarte multe metafore și analogii, așa că o să vă zic scurt pe doi o chestie: Marian Godină este un băiat foarte deștept. Asta pentru că pe lângă faptul că a scris o carte care este probabil foarte tare și care va fi vândută în draci, omul știe să și-o vândă impecabil și se folosește tocmai de partea coruptă din Poliția Română ca să își facă super-PR.

Un pic de context pentru puținii dintre voi care nu au urmărit toată povestea:

• 12 februarie 2016 – Marian Godină își lansează cartea “Flash-uri din sens opus”.

• 15 februarie 2016 – Marian Godină semnalează pe pagina lui de Facebook că a fost urecheat de șefi după ce și-a făcut datoria și i-a luat permisul unei persoane cu pile plasate strategic la sus-pușii poliției rutiere din Brașov. Internetul o ia razna, îi ia apărerea lui Godină și trage din toate direcțiile în corupția din poliție.

• 16 februarie 2016 – Marian Godină publică un pasaj din carte pe Facebook. În pasajul respectiv povestește întâmplarea de anul trecut când a fost constrâns de șefi să închidă pagina de Facebook. Dialogul dintre el și superiorii lui este cu adevărat incredibil. Am urmărit astăzi reacțiile din presă și de pe bloguri și sunt șanse mari să devină subiect național în zilele următoare, dacă nu încep să se pună piedici de la nivel înalt ca subiectul să nu ajungă și la tv.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Marian Godină a zgândărit cuibul de viespi corupte din Poliția Română. Probabil de dragul dreptății, poate și un pic de dragul atenției și tirajului cărții, omul ăsta se ia la trântă cu sistemul având în buzunarul de la piept o pagină de Facebook cu 166.000 de fani.

La capătul celălalt al firului de Internet, șefii de la București amenință cu controale serioase la Brașov (de parcă nu au și ei câteva degete înfipte în borcanul cu miere), iar Inspectoratul de Poliție din Brașov se bate cu Godină în comunicate de presă.

Cum se va termina povestea pentru Marian Godină?

Cel mai probabil cu câteva sute de mii de cărți vândute și cu o vizită la Cotroceni în care domnul Iohannis îi va da o medalie să își mai facă și dumnealui oleacă de PR.

Cum se va termina povestea pentru baștanii din poliție?

Habar n-am. Probabil vor cădea câteva capete care erau oricum pe făraș.

Concluzie?

O să-mi cumpăr cartea lui Marian Godină. :)

terminator-cop

Abonează-te la canalul meu de YouTube aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. a fost o miscare inteligenta a domnului godina. dar coruptii din politia romana vor sa angajeze 10 mii de noi cadre fara scoala. asta e o stire mai interesanta decat faptul ca dnul godina se bucura de popularitate acum….

Adaugă comentariu