Închide

Ce vrei să cauți?

Două cuvinte magice pentru un vlogger/blogger: Internet Nelimitat

Știu că o să mă judecați după ce veți citi rândurile astea, dar trebuie să știți că sunt două chestiuni pe lumea asta fără de care nu aș supraviețui mai mult de câteva minute. Bineînțeles, nu vorbesc despre Ioneasca și Săshica, nu le pot numi “chestiuni” pentru că nu vreau să păzesc preșul de la intrare o perioadă bună de timp.

Vorbesc despre AER și INTERNET. Primul este momentan nelimitat și gratis, iar cel de-al doilea a intrat de curând într-o categorie aproape la fel de tare: nelimitat și aproape gratis. :)

Asta pentru că Telekom a lansat o ofertă care pune pe oricine pe gânduri: cu șapte euro pe lună, ai Internet nelimitat la viteză 4G “pe persoană fizică”, cum ar zice un individ din “almanahele istoriei”. În plus, abonamentul poate fi doar 5 euro pe lună, dacă ai și servicii fixe de la Telekom. Ofertele sunt disponibile atât pentru cei care își fac un abonament nou, cât și pentru cei care vor să îl prelungească.

Ce înseamnă asta pentru un biet consumator de minimum 4 GB doar de upload vlog zilnic? (Po)mană cerească!

Adică începând de la 5 euro pe lună, pe lângă Internet mobil 4G nelimitat, fără să îți scadă viteza în funcție de consumul de date, mai ai și minute și SMS-uri nelimitate, trafic de date și minute în roaming în SEE, plus acces de pe mobil la HBO, HBO GO, Cinemax și Telekom Sport. Ăsta-i probabil cel mai frumos platouaș de la inventarea platouașului duminical încoace.

Pentru mine oferta asta ar însemna că aș putea consuma YouTube, NETFLIX și HBO GO în mișcare și că mi-aș putea uploada vlogurile fără stres de oriunde. Sunt curios ce înseamnă pentru voi și care este aplicația din telefonul vostru care papă cel mai mult Internet în momentul de față :D

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Netflix si Popcorn time :))

 2. #3 Comentariu nou

  Stremio este aplicația care imi “papă” tot internetul

 3. #4 Comentariu nou

  Netflix si YT

 4. #5 Comentariu nou

  Netflix

 5. #6 Comentariu nou

  Youtube și aplicatia de muzică.. recuperez vlogurile tale

 6. Frumos articol . Hmmm Youtube .

 7. #8 Comentariu nou

  Momentat de consumul internetului meu(cat si de baterie) se ocupa snapchat ul si instagram-ul :D

 8. #9 Comentariu nou

  Youtube consuma cel mai mult , urmaresc multe vloguri pe date mobile.

 9. #10 Comentariu nou

  1. Facebook, 2. YouTube si 3. Snapchat. Net nelimitat ar insemna sa pot sa imi ascult muzica fara griji, non stop. In prezent ma chinui sa o descarc in telefon si cum am doar 16 gb spatiu de stocare.

 10. #11 Comentariu nou

  Pentru mine oferta asta ar insemna ca nu mai trebuie sa fiu dependent de parola de wifi a fiecarui local unde merg:))), si plus de asta as putea sa stau pe youtube, facebook, instagram oriunde si oricat fara grija ca nu mai am mb pana la sfarsitul lunii. Aplicatia care imi consuma mie cel mai mult net este cu siguranta Youtube. Totusi, netul primit, ar trebuie folosit cu masura, deoarece dupa cum spune si numele ofertei ar pute reprezenta o modalitate de a pierde timpul…nelimitat.

Adaugă comentariu