Închide

Ce vrei să cauți?

DA și NU pentru campania Guerrilla de dimineață

Îmi place Radio Guerrilla, îmi place Guerrilla de dimineață, îmi place de Dobro & Craio și mi se pare decent conținutul de pe www.Facebook.com/Radio.Guerrilla.

 

Mi-a atras atenția mini-campania care anunță revenirea din concediu a lui Dobrovolschi și Craioveanu, principalele arme ale radioului roz-hipstăricesc. Chiar mi-a plăcut primul “afiș digital”, cu care au ieșit în față, datorită asemănării ironice cu campania celor de la USL în bătălia referendumului. Cu un copy oleacă deștept, cu insight-ul că majoritatea corporatiștilor se târăsc din pat dimineața și cu efectul de coolness dat de personajul Luciana care lucrează în publicitate, mini-campania chiar primea o doză de apreciere din partea mea.

 

 

Dar fix când mă pregăteam să-i laud, au venit și cu varianta de NU: clasica placă uzată cu cocalarul înarmat cu cămașă roz, ochelari de soare pe cap și lănțic cu medalion Versace la gât. Numele de Giani, dezacordul de final și ideea care îi va mângâia pe aceiași corporatiști pe orgoliul sfărâmat de manelele pe care trebuie să le suporte la semnafor, în tramvai sau la coada de la shaormerie.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. chiar ca:)) au dat cu bata-n balta cu giani ala. antreprenorul manelelor, poate:))
    sau a prostului gust:))

  2. Cum ai vrea să fie varianta de NU? Mie mi se pare foarte ok.

    • #3 Comentariu nou

      @Cezar, cum îmi rezolv treburile la munci revin cu o variantă de NU care să se ridice la nivelul celei de DA. :D

Adaugă comentariu