Știu că a trecut de cel puțin o lună timpul pentru articole cu rezoluții pentru 2019, dar vă rog să mă scuzați, de abia acum am găsit ieșirea din labirintul bingingului pe Netflix și HBO GO. În plus, articolul de față e mai mult o listă cu chestii care îmi doresc să se întâmple anul ăsta. Unele țin de mine, altele nu prea. Așa că zic să purcedem:

Să apară camera perfectă pentru vlogging, o combinație între Sony A7III și Canon EOS R. Adică să aibă culorile, focusul și ecranul rabatabil de la Canon și luminozitatea, fps-urile în 1080p și dynamic range-ul de la Sony. Momentan cea mai bună jucărie pentru vlogging mi se pare Canon M50. E fix ce trebuie din punct de vedere calitate-preț.

• Să călătoresc exagerat de mult. Nu m-ar deranja ca până la finalul anului să îmi umplu mâna stângă de tatuaje (context aici). Avem deja planificate patru escapade în străinătate și zilele astea am în plan să iau bilete de avion pentru cea de-a cincea. Pe parte de călătorit în țară, rămâne cum am stabilit, Clanul Ionescian este chitit să descopere locuri care să vă facă să vă urcați în mașină și să dați o fugă până acolo. Câteva exemple cu care mă mândresc până acum: 1 și 2.

• Să vină o navă extraterestră care să ia pe sus toți gelatinoși care țin în loc țara asta ostatică doar ca să aibă ei palate și gagici de vârsta copiilor lor. Pur și simplu m-a consumat mult prea mult anul trecut toată situația instabilă din România. Dacă ar exista posibilitatea să calculez câte ore mi-am tocat anul trecut citind, vorbind, protestând în stradă și postând pe Internet vizavi de acțiunile gelatinoșilor de mai sus, cred că aș lua-o razna la vederea sumei finale. Nu este deloc productiv să trăiești și să muncești în România pe care o avem de vreo doi ani încoace și asta mă consumă enorm.

Să scriu mai des pe blog. Măcar un articol la câteva zile. Scrisul m-a ajutat mereu să îmi pun ordine în haosul din minte. Plus că sunt o groază de chestii pe care vreau să le scot din sistem și să le fac vânt pe interneți, însă noua strategie pe care încerc să o implementez în vlog nu prea îmi permite să sar așa dintr-un subiect în altul. Așa că blogul ar fi perfect pentru tornada haotică de subiecte din căpșorul meu. Desigur, sunt șanse dubios de mari să nu mă țin de acest “să”, dar măcar vă dau un motiv să mă trageți de perciuni pentru că nu mă țin de treabă.

În concluzie zic doar că m-aș mulțumi doar cu al treilea punct, dacă aș avea de ales. :)

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Te respect maxim și pentru mine ești cel mai tare și mai fin creator de conținut,ever!!!

  2. #2

    De ce ai vrea un Sony nou daca tu tii in autofocus camera ta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.