Dacă vă uitați la vlogul meu, probabil ați văzut ce Surprize-Surprize Level Andreea Marin 999+ ne facem în Clanul Ionescian. Ne place să jonglăm cu stil și grație între obiecte utile, obiecte simbolice și, mai ales, experiențe demne de îndosariat în vloguri care să vă facă să zâmbiți.

În contextul în care am pășit de aproape o săptămână în “Luna Îndrăgostiților” a început să plutească în aer un sunet de portofele care se deschid pentru a pregăti tot felul de surprize. Inclusiv portofelul meu, așa că pregătiți-vă să vedeți un vlog special după 14 februarie.

Tocmai pentru că suntem în tradiționalului spirit al cheltuielilor specifice acestei luni, Școala de Bani a pregătit un proiect împreună cu Clanul Ionescian în urma cadrul căruia vom afla cu câta grație trece dragostea prin contul îndrăgostiților din România.

Am pentru voi un chestionar și un voucher în valoare de 300 de lei (pentru cumpărături pe eMAG.ro), ca să îl ajute pe unul dintre voi să facă #iubiconomie de Valentine’s Day. Ba-dum-tss!

Povestea e simplă. Intrați aici și completați chestionarul, iar eu voi extrage un câștigător pe care îl voi anunța pe 11 februarie. Povestea este valabilă până pe 10 februarie (ora 23:00), atunci o să scot chestionarul din priză, urmând ca a doua zi să fac extragerea și să anunț câștigătorul.

Pe 15 februarie vine vlogul ăla fin, așa că dacă ați completat chestionarul de mai sus, considerați-vă complici! :)

 

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Hai poate ma ajuta cel de sus si imi fac un cadou frumos si anul asta :)))

  2. Salut!💪

  3. #3

    Super , problema este ca nu mi deschide chestionarul🙄😥

  4. #5

    💙

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.