Închide

Ce vrei să cauți?

Două știri fierbinți despre care se discută mult și degeaba

Prima e cea despre maneliștii care au declarat că dacă se pune ANAF-ul pe ei și le ia la puricat situația financiară, pleacă din țară ca doctorii. E amuzantă și resuscitează ura omului normal plătitor de taxe și impozite față de maneliștii care fentează statul și se lăfăie în palate și mașini de sute de mii de euro. Totuși, hai să fim serioși, nu scăpăm prea curând de maneliști, cum nu o să scăpăm de mirosul de urină din ganguri. Declarația îi aparține Corneliei Catanga, cucoana care acum câteva luni s-a urcat pe scenă și i-a întrerupt concertul lui Kenny Garett, deci e o schemă fix din categoria pusului fustei colorate în cap în fața secției de poliție, ca să îl scoată mai repede din cușcă pe bulibașă. Iar la faza cu doctorii cred că se referea la Ponta.

A doua este despre un subiect care ne afectează mult mai puțin decât plecarea maneliștilor din România. De fapt, nu ne afectează cu nimic în afară de vizual, în feed-ul de Facebook. Vorbesc, evident, despre retragerea titlului și locului în linia de succesiune a Principelui Nicolae de către Casa Regală a României. Acum, să fim sinceri cu noi, Casa Regală a României mai contează cu ceva în viața noastră în afară de alegerea unui brand de lapte sau a unui alt produs pe a cărui etichetă scrie “Furnizor al Casei Regale”? România nu se va mai întoarce la monarhie vreodată. Ne place prea mult sistemul ăsta cu găleți și sticle de ulei primite o dată la cinci ani. Plus că uitați-vă la pozele de aici și spuneți-mi dacă v-ați vedea conduși de cineva de acolo. Pe lângă ei, președintele Iohannis are carisma lui Pavel Bartoș și energia sufocantă a lui Horia Brenciu.

Așadar, am primit știrile, am zâmbit la ele, dar lăsați-le să se ducă acolo unde le este locul, într-un colț rece și uitat de Internet. Mai bine ascultați piesa asta și lăsați-mi în comentarii niște filmulețe amuzante cu pisici. :)

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Hai relaxeaza-te si priveste cum are loc interviul de angajare la Libertatea..
    http://bit.ly/libertateaangajare

    • #2 Comentariu nou

      @Emilian, hahaha! Era mișto dacă băgai și niște subtitrări fake la caterincă. :D

  2. De tinut minte pentru urmatoarea. Acum nu mai are farmec. :D

Adaugă comentariu