Închide

Ce vrei să cauți?

Mamaia este cea mai mare intersecție din România

Mergeam joia trecută la pas prin Mamaia pe timp de seară, mă uitam la râul de oameni care curgea haotic în toate direcțiile și am realizat în ce bulă confortabilă m-am pitit cu ajutorul rețelelor de socializare. Jur! N-am mai văzut de mult atâtea stiluri de ținute și de atitudini.

Pe o rază de câteva sute de metri găsești tot, de la cluburi de pițiponceală, la terase cu lăutari unde tronează nume grele din trecut “Dan Ciotoi și formația Generic”. În stânga cobora o gașcă de patru indivizi din cel mai proaspăt model de Porsche Panamera, iar în dreapta vedeai o familie care stătea pe bordură cu câteva pungi de semințe și o cola la doi litri. Haos curat, bâlci spectaculos!

Nu cred că mai găsești un loc în țărișoara asta unde frapiera cu sticle de Moet să fie atât de aproape de berea la pahar cu coajă de sămânță în ea. Mamaia este o concentrație la plic a României, o intersecție prin care curg fluid toate tiparele existente în spațiul carpato-danubiano-pontic.

generic-dan-ciotoi

 

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. In Mamaia gasesti toate celelalte statiuni adunate la un loc + Moft.

  2. Mi-a placut tare mult aia cu „Mamaia este o concentratie la plic a Romaniei”. Este marea adunare de pe meleagurile mioritice. :)

  3. Păcat că s-a desfiinţat festivalul de muzică uşoară…

  4. #5 Comentariu nou

    @Emilian, eu cred că găsești toate orașele și satele țării la un loc. :D

  5. Familia cu semintele si cola astepta sa plece tinerii si sa-si faca poze cu porche-ul. :)

Adaugă comentariu