Update: Vă mulțumesc tuturor pentru participare! Concursul a fost câștigat de Adelina Joghiu, care s-a rupt în figuri făcând o rimă finuță. Un photo shooting solicitant îi doresc! :)

 

Mai întâi de toate, trebuie să vă zic că am pentru voi și fețele voastre un concurs fulger ca invazia Poloniei de către naziști! Ofer o ședință foto profesionistă la studioul foto Marcel Cristocea Photography cititorului care-mi răspunde la întrebarea: “Cine credeți că va supraviețui apocalipsei din decembrie, anul ăsta?”


Revenind la subiectul din titlu, ziceam eu acum câteva săptămâni că nu-s fotogenic și că nici nu mă tratez, asta după ce Marcel Cristocea s-a încăpățânat să mă bage la o cură intensă headshot-uri în sos de Photoshop.

 

Omul s-a chinuit zile și nopți să scoată ceva din pozele de tip headshot pe care mi le-a făcut, iar rezultatul a fost vizibil mai bun decât orice alte poze în care sunt surprins prin cluburi dând pe gât un alt tip de shot-uri, dar tot nu pot să zic că își vor cheltui oamenii like-urile pe pozele cu fața mea, dacă le urc pe Facebook. Așadar, până fac rost de un tratament ca să devin fotogenic, vă invit să îmi dați like-uri doar la articolele care-mi ies din mână și minte.

 

Fără alte abureli blogăristice, uitați produsul finit:

[nggallery id=71]

 

Bonus, o poză pe care o să o pun pe copertă, dacă o să scriu vreodată o carte. :))

 

 

Campania “Headshot de Blogger” a fost susținută de Pepsi.

22 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  ciborgii

 2. #3

  Elodia

 3. Aoleuuuuuuuu!!!!Vineeee?
  Păi,nu sunt gata,nu m-am pregatit si n-am timp.
  Asa ca,daca nu-s gata,eu supravietuiesc.Eu,pozele si restul lumii.

 4. Oltchimul o sa supravieţuiască:))

 5. so cul babi! :))

 6. Buna treaba a facut Marcel cu tine… :)

  Si raspunsul la intrebarea fulger:
  Dan Diaconescu va transmite in direct sfarsitul lumii de la noul sediu Oltchim Rm. Valcea. Acesta va face o campanie de strangere de fonduri in vederea miturii apocalipesei.
  Printre supravietuitori(foarte putini de altfel) se vor regasi presonaje importante, precum Vadim, Gaga, niste teroristi, Elodia(nu e moarta, e transformata) Bruce Willis si cativa rusi din siberia.

 7. #16

  Domnul Problema:)

 8. Se pricepe omul! Foarte tari portretele

  • #19

   Probiu, să arunci un ochi pe pagina lui. Se descurcă și mai bine cu ăia mai fotogenici. :))

 9. Depinde ce carte publici:))

 10. #21

  Clar, Romania o sa supravietuiasca…numai din simplul motiv ca suntem cu 300 de ani in urma tuturor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.