Închide

Ce vrei să cauți?

Hai să nu exagerăm, monșer!

George este băiat bun. Abordează deseori lucid cu argumente solide multe subiecte cotidiene. Uneori apasă pedala de exagerare și este fie foarte amuzant, fie foarte serios. De data asta a fost un pic prea serios, așa că am simțit să scriu câteva rânduri și eu.

Ieri și-a focusat tastatura pe un subiect interesant. Promovarea de către vedete, bloggeri, vloggeri a produselor de tip chipsuri, sucuri, fast-food etc. Aici a tras un semnal de alarmă că produsele respective duc la obezitate și m-a tras și pe mine de mânecă pentru că promovez KFC-ul ori de câte ori am ocazia.

Ce nu înțelege George în primă fază, dar sper să înțeleagă, este faptul că eu chiar consum cu mare poftă KFC și o să vorbesc despre brandul respectiv indiferent dacă voi mai fi sau nu în campaniile respectivului brand de restaurante de tip fast-food. Iubesc atât de tare crispy stripsul și sosul de usturoi încât mi le-aș tatua pe mână doar ca se le am la îndemână ori de câte ori mi se face poftă de ele.

Apoi, ce nu înțelege George în a doua fază, dar sper să înțeleagă, e că nu KFC-ul te face obez, ci excesul. Ca orice lucru în viața asta, excesul de ceva, că e suc, crispy strips sau dragoste, la un moment dat îți poate face rău. Asta, desigur, dacă nu ai arderile bune. :)

Nu dorm în vreun restaurant KFC și d-asta nici nu vorbesc toată ziua despre brandul respectiv. Mânânc în medie de două (maaxim trei) ori pe lună acolo și atunci când o fac, apare inevitabil în vlog pentru că eu cam asta fac în vlog, filmez pe unde merg, ce mănânc și ce experimentez. Mai pun și poze pentru că altfel are gust mâncarea după ce o pui pe Instagram.  Toată lumea știe asta. :) În alea două (maaxim trei) ori pe lună includ și momentele în care mă invită KFC în vizită, asta pentru că știe că-l iubesc și se pare că și el mă iubește pe mine. :)

Referitor la partea în care zicea că brandurile nu mai comunică produsul pentru că produsul este nașpa, iar comunicarea mută atenția spre alte chestii, cred că nu și-a făcut temele, cel puțin în cazul KFC. Comunicarea lui este chiar #pebune și vorbește fix despre faptul că puiul din produse este pui pe bune, care nu este trecut prin procesele alea dubioase despre care vorbește lumea. Apropo de asta, deja din ce în ce mai multe branduri d-astea devin transparente și fac campanii prin care arată că produsele lor sunt cinstite. Vezi Lay’s și #FermieriiLays.

Eu joc mereu pe cartea sincerității. D-asta am scris și articolul ăsta, d-asta și testez tot ce recomand în articolele și clipurile mele. Nu îi recomand nimănui să doarmă în restaurantele și produsele pe care le recomand eu, le zic doar că din când în când merită să le testeze. Cam cu aceeași frecvență cu care o fac eu. Și cred că oamenii care mă urmăresc, sunt suficient de smart cât să nu își toarne în cap sucul pe care îl beau eu sau să nu facă baie în noua Chizza de la KFC doar pentru că am testat-o eu și am zis că e bună.

Partea fun e că oamenii din comunitatea mea chiar mă taxează pe mine când fac excese. Am avut o serie de trei vloguri pe care le încheiam mai vesel decât de obicei grație lichidelor bahice și au început să facă mișto de mine. Imediat am remediat problema și nu m-am mai filmat vesel. Glumesc, am mai rărit distracția. Se pare că vlogul chiar mă ține departe de excese. :))

Așadar, bre George, mai ușor cu pedala aia. Nu mă plimb prin fața copiilor cu țigara și le zic că e bună. Le recomand unor oameni cu capul pe umeri să se mai bucure din când în când de viață și de marile invenții ale omenirii, printre care și sosul de usturoi de la KFC. Pwp!

Un soi de P.S.

Ai grijă cu Google AdSense-ul. Eu am o bănuială că te cam trollează. :))

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. Man, poti inceta sa mai arunci cu gif-uri in articolele tale? Zau ca distrag total atentia de la text. Tu poti sa citesti o chestie cand 5cm mai jos e Obama care face neincetat un semn din mana?

  2. #5 Comentariu nou

    hateri…csf n ai csf…

Adaugă comentariu