Închide

Ce vrei să cauți?

Fii parte din “Atlasul României frumoase”!

Eu cred într-o legătură puternică a omului cu țara în care se naște și în care crește. Indiferent cu câte peisaje internaționale își va clăti ochii de-a lungul timpului, tot un apus autohton îi va face pielea de găină. Eu unul așa simt. Sunt conștient că sunt destule colțuri de paradis în lumea asta, cu plaje posesoare de nisip fin și mări cu apă cristalino-inspirațională pentru Cristi din Banat, însă bătăile inimii mele rezonează simfonic cu colțurile de Românie.

D-asta îmi iau box de la Ioneasca pentru că prefer escapadele prin România în detrimentul explorării orașelor altor țări. Mă rog, d-asta și pentru că avem Internet rapid cu care pot să-mi uploadez vlogurile. Nu vreți să știți prin ce calvar am trecut în ultimele escapade internaționale. :)

Ideea e că VEKA România m-a invitat să intru în hora surprinderii frumuseții României prin ferestrele care-mi ies în cale. Primul exemplu l-ați putut vedea și aprecia (cum ar zice Facebook-ul în română) ieri. Vor urma cinci săptămâni în care o să încerc să vă fac feed-ul mai frumos și mi-ar plăcea să intrați și voi în această horă a frumosului pe bază de Românie.

Asta pentru că VEKA vrea să adune în “Atlasul României frumoase de la fereastra noastră” o colecție de fotografii care să exprime “Romania frumoasa” privită de fiecare persoană, de la fereastră. Și partea fină e că pune la bătaie și niște premii săptămânale, bilunare, un premiu mare și chiar și un premiu special care va fi acordat utilizatorului cu cel mai mare număr de voturi.

Premiul cel mare este o excursie all-inlcusive într-un loc din România. Este acordat pe bază de jurizare.

Premiile bilunare sunt trei seturi de genți de voiaj și sunt acordate prin tragere la sorți.

Premiile săptămânale sunt cinci seturi de călătorie care constau în pernă de voiaj, earplugs, sistem de securizare bagaje și sunt oferite prin tragere la sorți.

Premiul special este o mini-cameră Lomography.

Ce trebuie să faceți ca să participați la toată povestea este să urcați aici o fotografie care să exprime România frumoasă la fereastra voastră între 23 august și 30 septembrie. Fotografia trebuie să conțină o scurtă descriere și locul unde a fost făcută. Mare atenție, în fotografie trebuie să se vadă și fereastra.

BONUS:

Dacă îmi lăsați în comentarii link-ul fotografiei urcate de voi, după o jurizare atentă a Clanului Ionescian, o să alegem un câștigător care va primi un premiu special din partea mea.

Aștept link-urile și vă invit să vă bucurați ochii încă o dată cu două poze făcute pe brief-ul de mai sus. Una este din 2015 cu Ioneasca și Marea Alpină din Ceahlău, iar a doua este cea de ieri, cu Ioneasca și Marea Neagră pe fundal.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Incercam si noi sa nu mai promovam concursuri care se bazeaza pe numarul de like-uri pe FB? Incepem de acum din 2017? Hai sa o luam ca pe o propunere, pana se prind si agentiile de asta.

    • #2 Comentariu nou

      Aolo, miliția! :)) Nu e niciun concurs cu like-uri pe Facebook. Premiile sunt pe jurizare & tragere la sorți. Există un singur premiu special pe bază de voturi și alea sunt voturi în site. Cât despre premiul pe care îl dau eu, va fi dat tot pe jurizare. So..

  2. #3 Comentariu nou

    E frumoasa Romania, nu neg. Ce facem insa cu drumurile. Exemplu recent: Plecat la 14:00 in Alba Iulia si la 21:15 intru in Bucuresti pt ca Valea Oltului si Dealul Negru. Vreau sa vad Maramuresul, sa merg la Orsova dar sa fac o zi pe drum riscandu mi viata ( si cand zic asta nu ma refer ca mi e frica sa conduc ( fac anual 40-50 de mii de km ) ci la faptul ca risti ca un prost sa depaseasca ca prostu. Intr un concediu de 7 zile 2 le pierzi pe drum si inca 2 sa te recuperezi dupa ce ai condus ( una la dus si una la intors ) Dc? Pt ca s drumuri de cacat cu multi soferi de cacat. Am ajuns sa plec la orice drum in tara cu statie CB detector radar si waze ca sa mai reduc din timp ( de…. Multe limite de 30 si 50 unde asteapta tovarasii lui Godina)

  3. Chiar frumoase acele poze !

Adaugă comentariu