Închide

Ce vrei să cauți?

O fereastră către jocurile din Parlamentul României

După alegerile parlamentare și reașezarea mandatelor senatorilor și deputaților, s-a întâmplat ceva interesant. Cei de la USR au debarcat în Casa Poporului 13 senatori și 30 deputați, iar câțiva dintre ei au început să relateze de la fața locului, pe paginile lor de Facebook, cum merge treaba și ce manevre fac băieții cu experiență în tras sforile care trebuie, pentru cine trebuie.

(restul postării aici)

Că i-ați votat sau nu, eu zic că merită să le dați un follow pe Facebook, să vedeți ce postează din când în când. Este interesant cum funcționează sistemul și ce scurtături de milioane de euro se asfaltează prin Parlament.

Până acum am dat peste câțiva care postează, dar cel mai probabil sunt mai mulți: Cristian Ghinea, Mihai Goțiu, Claudiu Nasui, Cosette Chichirau. Dacă mai știți, lăsați-mi link-uri în comentarii, să îi urmăresc și eu.

Sunt foarte curios cum va arăta anul 2017 în Parlamentul României. Rămâne de văzut cât de nealterate de vreun interes dubios sunt postările USRiștilor și cât de rezistenți vor fi la avalanșele create de postacii de partid prin comentarii.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu