Închide

Ce vrei să cauți?

Gânduri despre prima vacanță pe anul ăsta

Mâine plecăm într-o mini-vacanță care va dura până duminică seară.

Tehnico-practic, două treimi din Clanul Ionescian se vor urca într-un avion pe la șapte seara și, câteva ore mai târziu, vor ateriza într-un colț frumos de Europă, unde sper să se lase cu încărcat de baterii, multă mâncare și băuturi autohtone.

Motivele din spatele acestui articol sunt un pic mai nobile decât acela de a mă lăuda. Mai exact, o dată vreau să mă țin de promisiunea pe care mi-am făcut-o săptămâna trecută: “să scriu mai des pe blog”. Ce-i drept asta-i o promisiune pe care mi-o fac cel puțin o dată pe săptămână, iar întâmplarea face ca de data asta să mă fi ținut cât de cât de ea. Asta pentru că am scris trei articole (cu tot cu ăsta) de la promisiunea respectivă încoace.

Al doilea motiv este că vreau să împărtășesc cu voi o altă promisiune pe care am încercat să o conturez în clan, dar pe care Ioneasca mi-o ignoră pentru că nu crede că este posibil așa ceva. Pe scurt, vreau ca vacanța asta să fie mai puțin despre kilometri de material de vlog, despre mușuroaie de postări pe Facebook  și despre șiruri indiene de instastory-uri.

Vacanța asta nu va fi despre “hai să alergăm prin cafenele ca să găsesc Internet să uploadez vlogul” sau despre “hai să intrăm cu tupeu în hotelul ăsta de cinci stele, să uploadez beleaua de aici, pentru că sigur au net bun”, ceea ce am și făcut în Atena anul trecut. Deh… e greu cu vlogul ăsta, dar nu mă las de dânsul nici de-al dracu’.

Vacanța asta va genera niște vloguri mai mult de mood (cadre frumoase combinate cu întâmplări demne de menționat) și maximum două poze aruncate zilnic pe rețelele sociale. Restul pozelor le vom elibera treptat “în natură” în zilele alea în care vom fi la birou ca să dăm senzația că suntem într-o permanentă vacanță. 😈

Referitor la vloguri, dacă vă veți trezi cu niște clipuri în 720p, să știți că e Internetul praf și că le-am uploadat de pe traficul de date inclus în abonament, ca să nu-mi dau gaură în buget. Cum ziceam, vor fi mai light, sper să nu sar de 10 minute cu vreunul. Ținta este de 7 minute, dar rămâne de văzut ce și cum.

Altfel, rămâneți aproape de noi, a zis șefa la clan că va scrie când ne întoarcem un articol cu poze, recomandări și toate cele despre vacanța pe care o vom consuma săptămâna asta. Dacă nu ne-ați dat follow pe Instagram, ne găsiți aici și aici. O să plasăm acolo pozele zilnice și vom genera câteva instastory-uri pe bază de mâncare și băutură. 😎

Btw, dacă aveți ponturi despre Napoli-Sorrento-Capri-Positano, lăsați-le să curgă în comentarii. Pwp!

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu