Închide

Ce vrei să cauți?

Haiducie pe drumurile patriei

Mai țineți minte poveștile alea cu condusul noaptea prin Bulgaria, că pun bulgarii buturugi pe mijlocul drumului și, dacă te bate gândul să cobori din mașină se le dai la o parte, sar ăia pe tine și te lasă în fundul gol?

 

E bine de știut faptul că s-au apucat și românii noștri de scheme d’astea haiducești și că este indicat să aveți o bâtă ceva în mașină. Aruncați un ochi pe filmulețul următor:


  .

Pur și simplu, câțiva băieți cu un Opel Calibra, cu număr de înmatriculare BZ-82-ATI, se postează pe mijlocul drumului (undeva în pustietate) și îl vor să îl oprească pe șoferul din imagine. Ce putea urma de acolo, dacă șoferul făcea prostia să se oprească, vă dați și voi seama.

 

.

E grav dacă s-a ajuns aici. Sper ca această situație să ajungă până sus în Poliție și să se ia măsuri. Sau măcar “haiducii” să oprească din greșeală un Chuck Norris – ceva…

.

sursă clip: Forum Logan Club (via Bloghiță)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. fucking creepy! in cazuri din astea sa dai direct peste ei si sa iti bagi P$%@ in ei!

    • #2 Comentariu nou

      Valy, fix asta simțeam și eu când vedeam clipul. Chiar îmi doresc să îi facă asta și lui Chuck Norris! :)

  2. #3 Comentariu nou

    Lasati povestile de adormit copiii!daca vroiau sa va talhareasca(asa e numita infractiunea pe care v-ati inchipuit-o voi), de mult va lasau in fundul gol!e o vorba….” moarte fara motiv si nunta fara discutii nu exista “…ceva ati facut voi

Adaugă comentariu