Închide

Ce vrei să cauți?

Tommy Lee Jones și campania unui site de haine

  Sigur a ajuns și la ochii și urechile voastre că Tommy Lee Jones a fost la București zilele astea și că a fost văzut în compania lui Dan Chișu. Probabil v-ați luat și doza de cancan, cum că a avut o aventură cu o tânără model de 20 de ani, toată povestea bubuind în ziarele care se hrănesc de pe urma unor asemenea povești.

 

Ei bine, toată treaba este, de fapt, o campanie publicitară neconvențională pentru magazinul de haine MyNameIsBrand. Un magazin care vinde haine originale și care a venit cu o strategie de promovare care semnalizează faptul că fake-urile sunt la orice pas și orice click de mouse.

 

În spatele strategiei a fost Dan Chișu Dragoș Mușat de la Propaganda, care a luat un nene care seamănă puțin cu Tommy Lee Jones, l-a fardat corespunzător și a început să se afișeze pe ici, pe colo cu el. Asta după ce “cineva” a vândut pontul paparazzilor că va fi la ora X la aeroportul Otopeni, ca să îl ia pe Tommy Lee Jones.

 

Presa a vuit, i-a urmărit peste tot și a halit povestea cu modelul de 20 de ani cu pofta cu care un copil obez devorează cartofii de la McDonald’s. Generând astfel zeci de mențiuni despre vizita cunoscutului actor în România.

 

Reavealing-ul a avut loc astăzi la Radio Guerrilla, la “ASTA LA REVISTA MESEI, NENE!“, emisiunea lui Liviu Mihaiu, care a postat pe profilul lui de Facebook clipul următor:

 

 

Eu zic că succesul campaniei va putea fi măsurat după ce ziarele vor avea curajul să recunoască “Da, domn’e, am halit știrea ca pelicanii și nu ne-am făcut datoria de jurnaliști, dezinformând publicul! De fapt, Dan Chișu, ne-a chișat în freză și ne face acum să promovăm un magazin de haine!”..

.

Asta dacă vor avea curajul și decența să facă acest lucru.

.

Până una alta, felicitări celor care a gândit campania asta! Pe mine unul m-a distrat! :)

.

Update1: Agenția care a făcut această campanie este PROPAGANDA.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Pot sa spun ca e o campanie cel putin interesanta, bravo lor.

 2. #2 Comentariu nou

  Dan Chişu a declarat, insa, ca a fost sunat de jurnalisti, înainte de a se publica materialul? Şi ca a fost întrebat despre respectivele poze? El a confirmat că s-a plimbat cu Tommy Lee Jones prin Bucureşti (n.r. ar fi vrut el…), deci, el a dezinformat publicul…
  Şi, nu. Ziarele nu vor promova magazinul de haine, doar dacă va plăti corespunzător. Însă, cu siguranţă, nu-l vor ierta nici pe Chişu, nici pe cel care deţine magazinul şi care a aprobat o astfel de acţiune.
  Zic eu…

  • #3 Comentariu nou

   George, ah.. asta nu știam! Interesant! Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum în colo! :)

Adaugă comentariu