Închide

Ce vrei să cauți?

Idei de business în sectorul 3

Probabil cel mai mare șoc al alegerilor locale este alegerea lui Robert Negoiță la Primăria Sectorului 3 al Bucureștiului.

 

Principalul favorit, Liviu Negoiță, era aproape lipit cu Super Glue de scaunul de primar, pe care îl are sub fund încă din 2004, asta după ce a reușit să facă din Sectorul 3, sectorul cu cel mai fluidizat trafic, sectorul cu cele mai multe locuri de parcare. Cu alte cuvinte, omul ăsta avea o imagine destul de bună.

 

În schimb, despre Robert Negoiță s-au auzit numai scandaluri, ba problemele cu ANAF-ul, ba implicare în dosarul “Prostituție de lux”. Băiatul ăsta rebel și plin de bani inspira orice, dar numai încredere nu.

 

Și totuși, Robert Negoiță a câștigat alegerile. Iar primul gând care îți vine în minte este “sigur a fost o greșeala!”. Mai mult ca sigur, asta a fost și pe asta a și mizat USL-ul când l-a trimis pe Robert Negoiță la luptă, confuzia de nume. Sunt sigur că mulți dintre cei care au votat ieri au vrut să pună ștampila pe actualul primar și au pus-o pe celalalt Negoiță.

 

Sunt conștient că zic asta cu riscul de a jigni puțin electoratul sectorului 3, dar consider că mai bine ești neatent decât inconștient.

 

 

Bun, acum că am lămurit situația, plecând de la premisa că electoratul sectorului 3 este neatent, vin cu următoarele propuneri de bussines:

 

Dristor Gyros – o altă shaormerie amplasată lângă renumitul Dristor Kebab (pariu că mulți cred că se numește Dristor Shaorma) de la Dristor.

 

Taxi Vaxi – taxiuri cu prețuri de 12.9 Ron/ Km (pornirea să fie 0 Ron, treacă de la noi)

 

Aucichichean Hypermarket – un hypermarket amplasat peste drum de Auchan.

 

Târgul Baban AutoVitan – un târg auto amplasat chiar în locul “Deltei Văcărești”.

 

Pall Mall Vitan – o tutungerie care vinde doar țigări Pall Mall, situată chiar vizavi de Mall Vitan.

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

<iframe width=”610″ height=”343″ src=”http://www.youtube.com/embed/C05pGnZQQtE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Alta idee: “Cine m-a lovit in plex”. Un labirint intunescos, asezat vizavi de Hollywood Multiplex. Fraierii care vor intra acolo, crezand ca este cinema, vor fi intampinati cu un sut in plex, apoi o bata in cap, dupa care vor fi usurati de portofele, telefoane, ceasuri si aureturi

  • #2 Comentariu nou

   @Ovidiu, :)))) merge de minune! Asta e o idee de brevetat!

 2. #3 Comentariu nou

  pfff…da, cred ca pe asta s-a mers, pe confuzia de nume. trist, bai fratilor…

 3. #4 Comentariu nou

  Greseala sau nu, el se va bucura se pozitia pe care a ocupata cat mai mult, ceea ce ar fi cazul oarecum.

Adaugă comentariu