Închide

Ce vrei să cauți?

Ieri s-a vorbit “shakamuveza” în Bonton

Ieri seară am fost la concertul Shaka Muv din Bonton Palace, unul dintre puţinele locuri din Bucureşti unde nu am fost intenţionat, asta pentru că ştiam că este unul dintre templurile în care se închină în fiecare noapte copiii de bani gata şi bătrâneii cu bani şi chef de puştoaice.

 

Am ajuns la concluzia că am făcut bine să îi dau cu skip acestei locaţii, până acum, asta pentru că:

 

•Băutura


Diversificat este un cuvânt străin pentru Bonton. Lipsea cu desăvârşire Jagermeister-ul şi în afară de Cuba Libre.. nu aveai ce bea dintre cocktailurile alea, care oricum erau înecate în gheaţă ca Leonardo DiCaprio..

 

•Atmosfera


Praf!  Omul sfinţeşte locul! Ce atmosferă puteau să facă bătrâneii cu trabucul în proteză, fetiţele care vorbeau doar despre proaspăta cură de slăbire din program, aceiaşi oameni care se văd seară de seară în acelaşi loc şi care îşi schimbă doar hainele, maşina şi piţipoanca…

 

Un singur lucru mi-a plăcut

 

Reprezentaţia Shaka Muv a fost extrem de tare!

Tipa are super voce, lucru dovedit prin prestarea live a câtorva coveruri.

Show-ul a fost gândit şi exersat, asta pentru că a arătat într-un mare fel.

Din păcate ploaia ne-a făcut să părăsim terasa pe la jumătatea show-ului, dar ăsta este riscul atunci când cânţi într-o limbă inventată (shakamuveza)… ploaia nu aşteaptă multe semnale si dansuri.

 

 

Cireaşa de pe tort

 

Când am plecat, în faţa clubului erau doi poliţişti (un el şi o ea) care stăteau între nişte maşini ale căror valoare totală făceau cât salariul lor pe 500 de ani.

 

Într-o linişte suspectă, unul dintre “badigarzi” îi întreabă: -“Doriţi o apă, ceva?”

Acţiune urmată de refuzul celor doi agenţi…

—————————————————————————————————————————————

M-am intersectat cu Smiley şi se pare că gagiul nu a văzut parodia Boxa lui Smailei, asta pentru că încă scriu aceste rânduri.. :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Multi bloggeri romani ar vrea sa stie daca ai avea curajul sa raspunzi la cateva provocari simple si de bun simt. Daca esti interesat/a sa participi la acest joc intre bloggeri intra aici.

Adaugă comentariu