Închide

Ce vrei să cauți?

Eu cred că îi bănuim aiurea pe unii politicieni de prea multă inteligență

Mi-au aterizat pe ecrane două clipuri care parcă au fost exportate din programele de editare ca să se completeze unul pe celălalt.

Primul conține un soi de lecție de manipulare a unei dezbateri care îl are în rolul principal pe viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Badulescu, un individ care este suspectat de prea multă inteligență.

Cel mai probabil face din reflex toate manevrele conversaționale. Asta pentru că se vede pe el că este genul de creatură care agresa copiii în curtea școlii și le fura banii de pachețel. În plus, dacă era prins și tras la răspundere de directorul școlii, era dispus să spună că i-a prins pe colegi la fumat și că ei singuri i-au dat banii de pachet/țigări cu etnobotanice.

Știu că a venit ca un șoc pentru multă lume să vadă ce ființă are pe ușa de la birou cuvântul “Viceprimar”, însă eu sunt convins că aproape toți care au fost în locul lui de-a lungul anilor postdecembriști nu au fost mai dotați.

Cel de-al doilea clip îl are protagonist pe Cătălin Rădulescu, un deputat PSD care are în portofoliu o condamnare cu suspendare. Domnul deputat scoate pe gură, fără a-și consulta creierul, niște fraze rupte din cărțile cu declarații imbecile. Zice că maleficele corporații au scos oamenii în stradă și că oamenii au recunoscut asta. Ba chiar dă și niște nume, Danone și Raiffeisen. Mai zice că protestatarii rămași în Piața Victoriei ar merita trimiși acasă cu tunurile de apă și că sunt niște indivizi care nu au ce face de stau acolo.

Piesa de rezistență este bucata în care zice că el a păstrat arma de la Revoluție și că este dispus să iasă în stradă să tragă oriunde vrea el, dacă îl apucă vreo nebunie, asta pentru că este dreptul lui, riscul lui și hotărârea lui în momentul respectiv. Cred că nu ar strica să se dea niște teste psihologice prin Parlament. Cred că vom avea niște surprize de primele pagini ale ziarelor internaționale. :)

Ma jos clipul cu domnul deputat:

 

Un deputat PSD avertizează protestatarii: „Mi-am păstrat mitraliera de la Revoluție. Sunt pregătit să ies cu arma și să trag” – http://adev.ro/omrhyh

Posted by Adevărul on Tuesday, 14 March 2017

 

Acum spuneți-mi voi dacă îi suspectați pe politicienii de mai sus de o cantitate decentă de inteligență. La cum le fug gurile înaintea creierilor și încep să măcăne idioțenii și să mestece rahat pe gingii, putem  spune despre indivizii ăștia că ar fi capabili să manipuleze o conversație?

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu