Închide

Ce vrei să cauți?

Vă zic de pe acum, albumul Starboy o să rupă anul viitor la Grammy

După Grammy-urile de anul acesta am fost un pic confuz, nu l-am văzut nominalizat pe nicăieri pe monșer The Weeknd, cu toate că albumul “Starboy” este unul dintre cele mai bune albume de muzică R&B/pop pe care le-am ascultat în ultimii ani. Pur și simplu toate piesele de pe el sunt foarte bune și îl ascult aproape zilnic, minim o dată.

Între timp am aflat și problema:

Pentru a intra în cursa pentru o sacoșă de rafie plină cu trofee de la Grammy 2017, piesele și albumele trebuiau să fie lansate între 1 octombrie 2015 și 30 septembrie 2016, iar albumul lui The Weeknd a fost lansat pe 25 noiembrie 2016. Așadar, se va încadra de minune la premiile de anul viitor.

Cred că The Weeknd este singurul artist activ în industrie despre care pot să spun că îi sunt fan. Sunt atât de fan încât cred că o să dau o tură pe la H&M să-mi iau țoalele din colecția semnată de dânsul. În plus, mai vânez cu Ioneasca și niște bilete pe la concertele din Europa. Poate-l prindem pe undeva anul ăsta.

Btw 1, ieri a lansat clipul la  piesa “I Feel It Coming” ft. Daft Punk. Este cel puțin bestial. Mor după cadrele pe stil “2001: A Space Odyssey”.

Btw 2, piesa mea preferată de pe album este Sidewalks și-l are pe dânsa și pe monșer Kendrick Lamar. Aveți o bucățică din ea mai jos între minutele 0:43 și 2:26, dar lipsește partea lui Kendrick, care e bombă cu ceas. :)

So.. dacă nu ați ascultat albumul deja, puneți mâna pe Deezer și rupeți-l între două timpane. E fix ce trebuie. #CuPlăcere

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Pfff….nici nu stiu cu care sa incep. Daca as face un top… “All I know” , “Six feed under”, “Reminder” etc… :D

Adaugă comentariu