Închide

Ce vrei să cauți?

Hai să încheiem anul corespunzător cu Jerry Seinfeld și Barack Obama

Am mai zis-o și o repet în ideea în care nu ați auzit-o de prima dată. Poate să fie reptilian sau extraterestru infiltrat, nu contează, Barack Obama este unul dintre cei mai cool președinți pe care i-a avut vreo nație vreodată. Și da, are o armată de strategi și de oameni de PR în spate, dar asta nu îi taie sub vreo formă din merite. Omul este natural, spontan, i se citește inteligența în privire aproape la fiecare gest, îți dă în permanență senzația de încredere în sine și, probabil cel mai important aspect, este foarte-foarte amuzant.

Nu știu cum îi merge treaba în State și cum stă în sondaje, nu știu dacă lumea este mulțumită sau nu de el, dar de la 8000 de kilometri distanță, echipa de PR a lui POTUS își face treaba impecabil și știe să scoată tot ce-i mai bun din el, lăsându-l la joacă în cele mai apreciate show-uri: MythBusters (2010) Between Two Ferns (2014), The Daily Show (2015) și având grijă să scoată ce-i mai bun din orice discurs pe care îl ține, un exemplu perfect fiind discursul de anul acesta de la “White House Correspondents’ Dinner”, când l-a avut pe Key din “Key & Peele” pe post de “Anger Translator”.

Stunt-ul piaristic perfect de final de an vine din apariția în episodul de deschidere al sezonului 7 “Comedians In Cars Getting Coffee”, unde monșer Obama este impecabil, îl lasă pe Jerry Seinfeld să își facă de cap, să vorbească mult și să pună tot felul de întrebări, dar are grijă să puncteze decisiv de fiecare dată cu câte o glumă și o subtilitate. Vă recomandă să dați click pe poza de mai jos și să aterizați pe site-ul unde puteți vedea episodul. Durează 19 minute, dar nici nu vă dați seama când trece timpul. Enjoy!

obama-seinfeld

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Se poate si pe tv pt cei cu smart setat pe magazinul de aplicatii us.

Adaugă comentariu