Închide

Ce vrei să cauți?

Laser (Tag) frate!

La iniţiativa lui Piticu, vineri de 1 aprilie pe înserat, s-a strâns gaşca de bloggeri formată din Sorin, Pandutzu, Stefan Jipa, Kriogen, Laurentiu Buica, Piticu, Simona Stanescu, Lucian Marin, Anca14e, Ionuţ Bunescu şi subsemnatul.

 

 

Ideea întâlnirii a fost să le demonstrăm celor de la Radio21 că distracţia nu este străină de noi şi că ştim să încingem un meci sănătos de Laser Tag la Stalingrad Arena, meci care (evident) trebuia câştigat.

 

După ce ne-am încălzit corespunzător la Gil cu mici, bere (fără alcool pentru mine, data viitoare las maşina acasă), socializare şi muzica inegalabilei formaţii Universal, am luat-o agale spre arena unde urma să punem laserul la treabă.

 

Acu’, eu sper că le-am arătat oamenilor că ştim să ne distrăm, că de căştigat…. se pare că Dumnezeu ascultă Radio21, nu citeşte bloguri. :)

 

Am senzaţia că gaşca formată din Cretzu, Ioana, Paul, Bogdan, Shurubel, Nico şi Mako a trecut prin multe team-buildinguri, altfel nu îmi explic spiritul de echipă de care au dat dovadă. Felicitări băi! :D

 

Dat fiind faptul că eram mulţi bloggeri, ne-am împărţit şi am intrat în două reprize. Eu fiind mai începător decât începătorul am intrat în seria a doua, dar nu mă plâng pentru că am avut timp de bârfă calitativă cu Mako şi Nico.

 

Având în vedere că în arena propriu-zisă nu aveai voie cu telefoanele mobile, mai toţi bloggerii care au intrat în prima repriză şi-au lăsat telefoanele la noi şi astfel am apucat să facem o poză cu ce instrumente suspecte au bloggerii în dotare:

 

 

În concluzie:

 

  • mi-a plăcut să cunosc gaşca “simply positive” de la Radio21
  • am mai descoperit o activitate care implică transpiratul şi îmi place, Laser-Tag-ul.
  • am aflat de vinul licoros la carafă de la Gil
  • Bloggerii ştiu să se distreze (chiar şi când pierd) :)

 

 

Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc lui Piticu (pentru invitaţie) şi celor de la Radio21 (pentru trataţie).

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. asotul ala e potop :X

  2. Adunati gasca si haideti din nou la Stalingrad. Se duc lupte grele si avem nevoie de voi :)

Adaugă comentariu