Închide

Ce vrei să cauți?

Localuri pet-friendly în București

Ăsta-i un articol pentru aceia dintre voi care aveți un câine pe care nu vreți să-l lăsați acasă de fiecare dată când ieșiți în oraș la un șpriț și-o masă de multe săshici. Cu alte cuvinte, localurile din lista de mai jos, pe lângă faptul că sunt pet-friendly, sunt și foarte tari la capitolul mâncare & băutură. :)

În listă veți găsi localuri din București care nu au o problemă să te lase cu câinele în incita localului. Lista ar fi mai lungă dacă le-aș aduce în discuție și pe cele care te lasă pe terasă. Din ce am observat, majoritatea localurilor sunt ok cu asta. Nu am prea pățit să mă expedieze de pe terasă la vederea Săshicii din dotare.

Așadar, lista sună cam așa:

(Pentru adresa exactă, dați voi un Google cinstit)

La Copac – îl găsiți în zona Romană și are o mâncare ca la mama acasă. Recomand limonada cu mentă, salata de vinete cu roșii și ceapă, omleta jupânului, vinul casei cu apă minerală și cam tot ce e în meniu. :))

ZăLokal – îl găsiți pe Calea Victoriei (aproape de Piața Victoriei). Recomand  clătitele și burgărașii, dar tot meniul e magic.

Circus Pub – îl găsiți în Tei, vizavi de parcul Circului. Are probabil cei mai buni burgărași din București și niște hot-dogs de o iei ranza!

Primus – îl găsiți pe lângă Radisson, pe strada George Enescu, vizavi de biserica unde a avut loc Nunta Ionesciană. E unul dintre cele mai frumoase pub-uri din București, are super-mâncare și o bere blanche la draft de o să te uite “Bunuțul” acolo. :)

La Finca Alioli – îl găsiți în zona Ștefan Cel Mare – Dorobanți, pe strada Grigore Alexandrescu. Are probabil cel mai bun gin din București și o mâncare cu specific spaniol de o să pleci “peștele balon” de acolo. Super-servire, super-mâncare, super-gin!

J’ai Bistro – îl găsiți pe Calea Griviței. Mâncare bestială, cocktailuri decente. Vara are o terasă excelentă.

Energiea – îl găsiți în zona Splaiul Unirii – Cișmigiu. Are unele dintre cele mai bune coaste din București, iar porțiile de cartofi sunt mari și absolut delicioase.

Pâine și Vin – îl găsiți lângă Energiea. Are probabil cea mai bună pizza din București. Mergeți acolo pe încredere, luați trei pizza și mâncați din toate. Desigur, nu uitați să comandați și niște vin. Solo Quinta e ce trebuie. :)

Origo – îl găsiți tot lângă Energiea. Seara are niște cocktailuri FENOMENALE! Nu are mâncare, doar cocktailuri.

AltShift – îl găsiți lângă Cercul Militar, desupra Club Control. Șnițelul este imens și de poveste, seara au și o pizza de manual. Tot meniul este de încercat. Cuba Libre e decentă.

Mamizza – îl găsiți la intersecția Tunari cu Ștefan cel Mare. Are o pizza ca-n Italia și niște cocktailuri demne de încercat.

Animaletto Pizza Bar – îl găsiți pe la Piața Romană. Are o pizza de manual, până să descopăr Pâine și Vin o consideram cea mai bună din București.

Re:Modelier – îl găsiți pe Calea Victoriei, în apropierea ZăLokal. Burgărași corespunzători ale căror ingrediente le alegi singurel, un gin de povestit nepoților care au peste 18 ani.

Coolinart – îl găsiți și pe el pe Calea Victoriei, mai spre Piața Amezei așa. Este probabil cel mai pet-friendly local din București. O să vedeți de ce. :)

M60 – îl găsiți pe lângă Piața Amzei. Are niște omlete fenomenale.

Jaques Pot – îl găsiți undeva pe lângă Calea Moșilor (vechi). Are burgărași și hot-dogs de la Circus Pub (au un soi de bucătărie de lucru chiar acolo) și niște cocktailuri fenomenale. Recomand “Amaretto Sour”.

Dacă aveți completări, vă invit să le scrieți în comentarii, iar eu voi face update la articol. Sunt convins că sunt mulți posesori de câini care vă vor fi recunoscători pentru asta. :)

Dacă nu aveți completări, dați un play la vlogul Ioneascăi despre cât costă să ai un câine. :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  poți șterge Re:Modelier de pe listă. Am fost de curând la ei și nu mai primesc. Au zic că au primit reclamații de la clienți sau ceva de genul.

  • #2 Comentariu nou

   Damn! Mersi! Acum scot. :D

  • #3 Comentariu nou

   Re:modelier dacă nu poate renunța la niște bănuți de la câțiva hipsteri scorțoși înseamnă că nu-s chiar atât de fabuloși ;)

 2. #4 Comentariu nou

  Papila si UrBarn!

 3. #5 Comentariu nou

  Re:modelier nu mai este petfriendly, dar este in schimb modelier.

 4. #6 Comentariu nou

  Simbio este pet-friendly. Am fost o singura data si nu erau extrem de fericiti cu dobermanul meu de 45 de kg, dar am stat acolo 3 ore fara probleme.

Adaugă comentariu