Închide

Ce vrei să cauți?

Când mă fac mare, vreau să fac și eu un clip d-ăsta!

Am primit pe adresa redacției un clip bestial care merită îndosariat într-un articol pe blog. Pur și simplu m-a lăsat ca la dentist cât de dinamic este, iar cadrele cu drona și GoPro Fusion (sau altă cameră 360) sunt cel puțin magice.

Genul ăsta de clipuri sunt inspirație curată pentru orice creator de conținut video. Nu pot decât să visez la ziua în care o să pot să dau și eu export în Premiere Pro la o astfel de bijuterie. :)

Mersi, Andrei, pentru clip!

Apropo de clipurile prestate de mine, ieri am pus și eu un clip pe bază de cadre fine din dronă și GoPro Fusion care e clar la ”categoria pană” pe lângă cel de mai sus:

Am zis să încerc un soi de daily vlogging pe durata a trei zile și să pun câte un vlog pe YouTube timp de trei zile la rând. Ghiciți ce s-a întâmplat?

Vă zic eu. Iar mi-a dat-o la gioale algoritmul YouTube de trimis notificări. Dacă face 10k views clipul, ar fi o minune de tip Arsenie Boca & friends. Asta pentru că YouTube te arde maxim când postezi zilnic. Dacă pui unul la două zile, e all good și curg vizualizările ca teancurile de 100 de euro la nunțile cu lăutari.

Partea bună e că mi-am răspuns cu ocazia asta la întrebarea dacă să fac daily vlogging la vară, când o să plecăm cu autorulota prin Europa. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Premiere Pro + After Effects. De ce nu editezi si un vlog 360? Premierul Pro 2019 stie sa editeze 360.

Adaugă comentariu