Închide

Ce vrei să cauți?

Londra (1)

Când am coborât din avion, luni dimineață, nu știam la ce să mă aștept de la acest oraș. Poate tocmai de asta mi-am zis în minte “fuck it, îl las să mă surprindă!”. Și asta a și făcut.

 

E un oraș imens pe care, pur și simplu, nu ai cum să îl cuprinzi cu mintea. Clădirile parcă trase la indigo îți dau senzația că ești în permanență rătăcit. Poate tocmai de asta în zonelele centrale există niște indivizi cu pălărie englezească și ecuson cu semnul de “info” în piept, care te salută și te ghidează politicos prin una dintre cele mai mari metropole ale lumii.

 

Oamenii

 

Un mix de rase. Exact asta m-a enervat și în Paris, nu vedeam un francez get-beget, peste tot vedeam doar negri, chinezi/ filipinezi/ japonezi/ vietnamezi, indieni, arabi, olandezi, nemți etc.

 

 

Chiar și așa, bărbații sunt eleganți, costum, palton, ziar și față serioasă. Bărbații mai tineri au blugi, sacou, teniși All Star și fața o idee mai senină, dar parcă tot au un băț înfipt în c… Important e că stilul vestimentar este la el acasă. Mă așteptam să văd multe treninguri Adidas, dar slab spre deloc…

 

Femeile sunt mândre posesoare de fustă (indiferent de urletul cântarului din baie) și de balerini sau de pantofi urâți (jur că nu am văzut până acum atat de mulți pantofi urâți la un loc). O să mă abțin să vorbesc despre frumusețe, asta pentru că nu am prea văzut-o prin zonă.

 

Telefoanele mobile

 

Toată lumea are iPhone4, frate! Zici că le dau rest la bere. Partea bună la toată faza asta este că de fiecare dată când scot Galaxy Note-ul din buzunar, toată lumea se uită interesantă la jucăria mea. Sunt o pată neagră de 5.3 inch într-o mare de mere mușcate.

 

Mașinile

 

Mă așteptam să văd multe mașini mici de oraș și să fac uz de celebra replică “ăștia oameni calculați, nu ca la noi unde BMW-ul este mașina săracului”, dar nu este așa..

 

La orice pas vezi câte un Aston Martin, Jaguar, Maserati, Ferrari, Porsche, Bentley, Rolls-Royce. Deja Mercedesul E-Class sau S-Class și BMW-ul Seria 3 sau 5 nu se mai văd în peisaj. Totuși, nu sunt atât de multe mașini pe stradă.. poate din cauza transportului în comun.. care este FOARTE bine pus la punct.

 

 

Cam atât pentru acum. Vor urma în curând și alte relatări de la fața locului. Data viitoare pun și poze. :D

 

 

Proiectul #London4 este susținut de GoTravel, Samsung, și Canyon. Iar de la peluză este încurajat corespunzător de SportLocal.ro. Le mulțumim pentru asta! :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu