Închide

Ce vrei să cauți?

Penibilul desăvârșit: Loredana, Alex Velea, Cabron, Mazăre – Viva Mamaia

penibilul desavarsitRomânia, anul 2013, momentul în care penibilul trage semnalul de alarmă să coboare din tren, având pe față expresia de “așa nu se mai poate”.

În primă fază, Radu Mazăre, primarul Constanței, a vrut să facă un imn cu aromă de kitch și i-a făcut  o ofertă de nerefuzat Loredanei Groza, care căuta sponsor pentru pilonul III al pensiei private. Un rapper underground ce poartă numele de scenă Chimie s-a integrat cumva în schemă, dar și-a dat instant “Sign Out” când a realizat că plajele Imnului Mamaiei au nisipuri mișcătoare.

Rămas doar cu Loredana Groza pe Imn, Radu Mazăre și-a dat seama că lipsește ceva, în special în momentul în care era singurul care țopăia pe canapeaua lui Măruță, restul lumii pufnind în râs. Cu flerul său de politician de gherilă, Radu Mazăre a făcut o mișcare de geniu, i-a ancorat în imnul său și pe Cabron și Alex Velea. Magic! Cocalăreala ajunge la nivelul său maxim în România, având și un imn. Alex Velea vrea să ne demonstreze că are flow-ul lui Twista, dar eșuează lamentabil (cineva chiar trebuie să îl tragă de rama ochelarilor de soare și să îi zică să își revină, zău!).

Da, am dat pentru prima oară dislike la o piesă pe YouTube. Ceea ce vă recomand și vouă să faceți.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  versurile piesei au fost scrise de mazare?

 2. Nici nu am putut sa ma uit si live se aude si mai oribil …

  • #4 Comentariu nou

   Doamne fereste sa fiu nevoit sa asist la asa ceva live!

  • #6 Comentariu nou

   De ce nu mă mir? Totuși, poate le-au plătit niște drepturi ălora, ceva.

 3. #7 Comentariu nou

  Cuvantul “paranghelie” ar fi trebuit sa ramana in Pleistocen, laolalta cu Loredana.

Adaugă comentariu