Mândru că sunt bărboss | Mariciu.ro

Mândru că sunt bărboss

Am dat zilele trecute peste o poză cu mine de pe vremea când nu aveam barbă și m-am panicat atât de tare să nu se uite careva în monitorul meu, să mă vadă în fața goală, că nu mai nimeream X-ul să o închid.

Sunt suficient de sincer cu mine cât să recunosc că barba mi-a cam salvat cât de cât chipul de când a apărut în viața și pe fața mea. Așa că, dacă nu-mi va face cineva vreo glumă proastă în somn, am de gând să o păstrez până la adânci bătrâneți, când o să o las lungă să semăn cu Moș Crăciun.

De fapt, ăsta e și marele meu regret de până acum, că nu am reușit să o las să crească să par și eu mai intelectual așa. Cum o las să crească puțin mai mult, cum o ia razna și pare că începe să capete propria personalitate, luând-o în toate direcțiile și făcându-mă să semăn cu vărul păros din Familia Addams.

Partea bună e că am primit pe adresa redacției un ulei de barbă care cică ar putea să îmblânzească bestia și o să faciliteze creșterea fără mâncărimi faciale, cum ar veni. Așa că plănuiesc să o las să crească generos în perioada următoare. Uleiul de barbă este de la NIVEA MEN și este proaspăt lansat.

 

Cu ocazia lansării uleiului de barbă, NIVEA MEN pune la cale și lansarea unui calendar al bărboșilor din România, în parteneriat cu salonul Foarfeca și Briciul. Așa că în perioada 23 noiembrie – 21 decembrie 2017, pe pagina de Facebook NIVEA MEN va avea un concurs în cadrul căruia bărboșii vor trebui să posteze o poză cu barba din dotare și hashtag-urile #barbosiwanted și #CalendarulBarbosilor.

Pe lângă prezența în Calendarul bărboșilor din România by NIVEA MEN, bărboșii pot câștiga unul dintre cele 12 Kituri ale Bărbosului Bine, un trimmer facial Philips OneBlade Pro QP6520, photoshootingul la Foarfeca și Briciul, o sesiune de styling a bărbii și, cel mai important, trei exemplare ale calendarului, ca să le distribuie cu stil și grație apropiaților care vor să îi aibă pe perete tot anul 2018.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 ianuarie 2018, după o jurizare cinstită prestată de un juriu format dintr-un reprezentant NIVEA MEN și doi bloggeri. Unul dintre bloggeri voi fi eu.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu

  1. Sunt atat de multe produse pentru barba ca nici nu mai stii ce sa alegi, sapunuri, sampoane, uleiuri, ceara . Totusi e bine ca avem de unde. :)

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.