UPDATE: Câștigătorul concursului de aici, de pe blog, este Cosmin Nicușor Firu. Mulțumexoxo tuturor pentru participare. Dacă puteam, vă dădeam tuturor bilete. :))

P-asta n-o vedeați venind. Sincer să fiu nici eu nu o vedeam. Clanul Ionescian în formație semi-completă pleacă miercuri de dimineață spre Electric Castle cu o mașină electrică.

București-Bonțida, 471 km la volanul unei mașini complet electrice și toată povestea a fost pusă la cale de E.ON România, care este un sponsor plin de energie la Electric Castle și care va avea o groază de activări la fața locului.

Toată acțiunea va fi pe stilul plecării la Iași de acum câteva luni, doar că spre deosebire de București-Iași, unde ai de urcat maxim niște dealuri, București-Cluj își face drum prin munți, iar consumul va fi mai mare. Chiar sunt super-curios cum va fi aventura și o voi documenta civilizat într-un vlog cinstit. La fel voi documenta și activările E.ON de la fața Electric Castle-ului. (E.ON pe Facebook)

Activări care sună cam așa:

The Energy Lab 

Laboratorul de energie E.ON, o structură de 100mp în cadrul Electric Castle, va fi menită să aducă “festivalierii” într-un mood energic si plin de adrenalină. Vom avea zone în care consumul de energie va fi distractiv si dinamic, dar și zone în care vei putea sta relaxat la umbră, testa diverse soluții E.ON într-un mod inedit sau pur și simplu încărca telefoanele ca să nu pierzi niciun moment important din festival. Vei produce si consuma energie individual, în cerc restrâns sau cu gașca prietenii și vei putea trage cu ochiul spre festival de la balcon.

Ce găsim în laborator:

  1. FUTURE ENERGY HOME – o zonă interactivă, în care vei descoperi soluțiile E.ON (Cool, Life, Tado, Photovoltaic, Drive) pentru casă printr-o experiență audio-vizuală inedită
  2. E.ON SPRINTS – poti castiga o bicicleta electrica customizata E.ON. participand la cel mai dinamic concurs de sprinturi pe biciclete statice. Într-un haos de lumini, muzică și țipete de încurajare, ai 250 m la dispozitie ca să generezi viteze maxime si sa-ti consumi energia…
  3. SEATING AND CHARGING AREAS – …pentru reîncărcare cu energie te asteptam in zona de relaxare unde avem pregatita umbra, zone cu vapori de apa racoritori si spatii pentru încărcarea telefoanelor, toate la The Energy Lab.
  4. THE VIEWPOINT – o zonă în care vii cu gașca la etaj pentru a prinde cele mai frumoase cadre văzute de sus de la Electric Castle. Îți punem la dispoziție și recuzita necesară pentru acele selfie-uri reușite si pline de energie.
  5. TIC TAC TOE – dacă ti-e dor de un X siO ca in copilărie cu prietenii, ti-am pregătit unul interactiv pe fațada structurii așa că hai la joc!

The Art of Cooling

O zonă care te va atrage prin mixul de aer răcoros, artă și culoare. Inauntru vei descoperi o lume plină de lumini, neoane si plante în care te vom invita să incerci o tehnică inovativă de tatuaj temporar, numită body marbling, sa iti faci poze in stilul Glow in the dark si le shareuiesti cu prietenii.

Charging Stations

Nu uita sa ramai incarcat la zonele de incarcare E.ON din festival si campinguri.

EC Talks by E.ON

Un spatiu creativ, unde pe parcursul a patru zile (joi- vineri) vor avea loc diferite activitati, discutii, dezbateri si stand up comedy.

Tema pe care le vor avea sesiunile de discutii va fi “ The beat goes on”, iar acestea vor fi despre modul in care rovolutia tehnologica influenteaza dezvoltarea durabila si sustenabila a sectoarelor de activitate.

 

CONCURS

Acum, că tot v-am momit să dați click pe articolul de față cu un bilet dublu la Electric Castle, hai să vă zic și mecanismul prin care puteți participa la concurs:

Scrieți-mi în comentarii care dintre activările de mai sus vă place mai mult și de ce. Câștigătorul va fi ales total random până duminică seara.

În închiere vă invit să dați un follow și să stați cu ochii pe contul meu de Instagram și pe contul E.ON de Instagram ca să fiți “la curent” cu tot ce se întâmplă pe bază de Electric Castle și de drum spre Electric Castle. Pwp!

 

 

Abonează-te la vlogul meu aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!