Închide

Ce vrei să cauți?

Noutăți despre Untold Festival + un concurs pe bază de invitație dublă

UPDATE:

Câștigătorul concursului este Vlad Cucu. Felicitări, monșer! Dă-mi un mail la marian.m.ionescu[@]gmail.com cu datele de contact. Poate ne vedem p-acolo, să frigem o bere! :)

De la ferestra mea (a se citi: display-ul meu de 13,3″), văd că Untold Festival se face din ce în ce mai mare. Vă spun sincer că mă ia cu panică când mă gândesc la ce haos se anunță între 30 iulie și 2 august. Probabil o să am nevoie de câteva zile de concediu post-festival.

Noutatea “nambăr oan”:

Organizatorii Untold au anunțat azi pe Facebook că vin și cei de la Wu-Tang Clan. Primul gând pe care l-am avut când am citit vestea a fost “Ce bine că am bilet!”.

wu-tang-clan-untold

Programul Untold Festival arată acum cam așa:

Joi, 30 iulie:

Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan + mulți alții

Vineri, 31 iulie:

Avicii, Wu-Tang Clan, Andy C, Gentleman, Foreign Beggars, Akua Naru, Șuie Paparude, Onra , Cazzette, AronChupa + mulți alții

Sâmbătă, 1 august:

Armin van Buuren, Tinie Tempah, John Newman, Sharam, Satoshi Tomiie, Patrice, Crazy P, Fatman Scoop + mulți alții

Duminică, 2 august:

David Guetta, John Digweed, Nic Fanciulli, Pendulum (DJ Set) & Verse, DJ Premier, Bondax, Nightmares on Wax, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Jeru the Damaja, Tujamo, Third Party + mulți alții

Însă presimt că în astea 69 de zile, câte mai sunt până la Ziua 1, ne mai așteaptă după colț câteva surprize din partea organizatorilor.

main-stage-untold

Noutatea #2

Tot azi De câteva zile au fost lansate biletele de o zi (câte 1000 pentru fiecare dintre cele 4 zile de festival). Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei + taxe Eventim. De asemenea, există și 100 de bilete VIP de o zi, care beneficiază de accesul în Zona VIP, iar prețul unui astfel de bilet este de 229 lei + taxe Eventim.

Dacă ar fi să îmi iau un astfel de bilet, ar fi cu siguranță cel pentru ziua a doua (vineri), cea cu Avicii și Wu-Tang Clan.

Concurs de concurs:

După cum am avut grijă să mă laud în titlul articolului, pun la bătaie în comentarii o invitație dubla de o zi (alegerea zilei îi rămâne câștigătorului).

Vreau să aflu de la voi care dintre cele patru zile vă face mai mult cu ochiul și ce artist ați fi vrut să completeze lista Untold Festival. Artistul ăla despre care dacă auzeați că vine în România erați în stare să faceți orice ca să puneți mâna pe un bilet.

Concursul se încheie joia viitoare la ora 13:00. O să aleg total subiectiv unul dintre răspusurile voastre. :)

Comentați în plugin-ul de Facebook comments. 

Am mai scris despre Untold Festival și aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.