Închide

Ce vrei să cauți?

O primăvară-vară plină de provocări: #PepsiChallenge

Acum doi ani, Pepsi ne provoca să ne luăm #VaraÎnCap și am fost trimiși în Vamă să supraviețuim un weekend doar cu ajutorul dozelor de suc delicioso-carbogazificat. Cred că weekendul ăla intră cu lejeritate în galeria celor mai tari weekenduri din viața mea pământească și totul a început cu un “Da, accept provocarea!”.

Anul ăsta, Pepsi mai bagă o fisă la capitolul provocări, iar eu o să mă arunc din nou cu capul înainte de dragul artei și distracției. Toată acțiunea poartă numele de #PepsiChallenge (www.acceptaprovocarea.ro) și conține o serie serioasă de provocări. Eu am făcut până acum două:

 1. #DuckFaceChallenge

PepsiChallenge

2. #CheckInChallenge

Premii

Partea mișto e că toate provocările astea, care sunt săptămânale, au și premii tari spre foarte tari în spate. Pentru #duckfacechallenge au fost oferite 5 selfie stick-uri, iar pentru #checkinchallenge a fost pusă la bătaie o boxă portabilă SkullCandy.

Provocarea de săptămâna aceasta este #PlaylistChallenge și premiul pus la bătaie, un iPod Nano, ar trebui să stoarcă de la voi piesele pe care le veți avea pe repeat toată vara. #LiveForNow, baby!

În săptămânile următoare vom avea:

#MessagetotheUniverseChallenge – puteți câștiga 2 bilete la Electric Castle, dacă veți vota pe www.acceptaprovocarea.ro un mesaj care va ajunge într-o filmare din spațiu.

#UpsideDownChallenge – dacă vă pozați cu capul în jos, poza voastră va putea ajunge pe cel mai mare ecran digital din București.

#TreasureHuntChallenge – dacă urmăriți indiciile și găsiți cele patru coduri virtuale pe Internet, puteți câștiga un voucher pentru electronice.

#PepsiTowerChallenge – o sesiune de skydiving pentru cei care crează cel mai înalt turn din doze Pepsi.

#HighJumpChallenge – dacă vă fotografiați astfel încât să pară că săriți peste o doză Pepsi, puteți câștiga o cameră Lomo.

#DressCoupleChallenge – 2 bilete la un festival mare din vară pentru cei care fac schimb de haine cu prietena/prietenul și își fac un selfie cu o doză de Pepsi.

#BreakInFridgeChallenge – dacă descoperiți un cod pe site-ul Pepsi, puteți câștiga un frigider plin cu Pepsi.

Ambasadorul român al campaniei #PepsiChallenge este Marius Moga:

La nivel global, mai sunt implicați în campanie și Usher, Serena Williams, James Rodriguez, Usain Bolt, Nicola Formichetti si Jerome Jarre.

Extra

Pepsi mai are o provocare și pentru cei care se cred în stare de creativitate pentru a modifica design-ul dozei: #CanChallenge, urmând ca la finalul campaniei să fie alese trei design-uri câștigătoare, care vor apărea pe piață. Eu încă nu mi-am luat imaginația în dinți, să creez un design, dar până pe 25 mai sigur o să fac unul.

Așadar, avem premii tari spre foarte tari, avem tot felul de provocări și o vară nebună în față. Eu am zis și anul ăsta “Da, accept provocarea!”, sper să faceți și voi la fel.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu