Închide

Ce vrei să cauți?

Cum îmi aleg “sculele” și de ce o să-mi iau un iPhone 7 Plus

Hai să vă povestesc puțin despre relația mea cu gadget-urile din dotare și cum arată tot procesul de achiziționare a “sculelor” care mă ajută zi de zi să-mi fac treaba.

Așa cum un instalator are cheia lui franceză, un tâmplar are rindeaua la îndemână, eu am smartphone-ul, laptopul, camera video și, Doamne ajută, drona.

Cu uneltele astea-mi câștig pâinea și cu ajutorul lor îmi transform ideile în produs finit. D-asta investesc constant în ele și în upgrade-ul lor. D-asta văd toți “banii băgați în ele” ca pe o investiție, nicidecum ca pe un moft.

Acum, la partea cu alesul lor mi-am simplificat foarte tare tot mecanismul. Asta pentru că, fără să fac pe importantul, chiar nu am timp să caut pe interneți și să cer zeci de păreri în legătură cu cel mai bun laptop calitate-preț sau despre smarphone-ul care prestează cele mai rapide poze. Nu vreau să îmi bat capul prea tare și nici să intru în dezbateri interminabile de tipul “stai, frate, că ăsta are mai mult RAM și n-are nevoie de nu știu ce procesor”.

Pentru mine e simplu. Vreau un device pe care mă pot baza și care să îmi ofere o super-experiență de fiecare dată când pun mâna pe el. Așa că atunci când apare cea mai nouă generație de iPhone, încerc să mi-o cumpăr. Când laptopul din dotare nu mai duce, în funcție de bugetul pe care îl am, caut un MacBook. Am vrut o dronă, m-am dus rachetă la DJI și în funcție de banii din dotare mi-am ales un Phantom.

Fără zeci de ore petrecute pe bloguri și vloguri de specialitate, fără “stai că și Xiaomi are o dronă asemănătoare la juma de preț”, fără “Huawei chiar a început să facă telefoane premium la super bani”. E simplu, pentru mine contează timpul de alegere al unui produs și faptul că nu îmi agit creierii prea tare la fel de mult pe cât contează calitatea și prețul produsului.

Cât despre iPhone-ul proaspăt lansat… Da, o să mi-l cumpăr. iPhone 7 Plus este ce trebuie, în special datorită camerei/camerelor foto, design-ului care cred că se va mula perfect în palmă/pe retină/pe suflet și a culorii “Jet Black”, care sper să arate la fel de bine și în realitate, pe cât arată în clipurile de prezentare. Ah… da, și pentru că este un iPhone: sistemul de operare merge impecabil și toată experiența în sine este extraordinară.

Prefer să găsesc o soluție de a-mi lua produsul respectiv la un preț mai mic sau să trag tare, să fac mai mulți bani, să-mi cumpăr produsul chiar dacă nu-l găsesc la reducere, în loc să cotrobăi Internetul în căutarea celebrului “e mai ieftin și mai bun, dar numai că nu are logo-ul ăla pe el”. Sunt de părere că uneori “logo-ul ăla” face toți banii.

Aruncați un ochi pe clipul de mai jos. L-au jucat frumos rău oamenii din spate. Apple, frate!

http://youtu.be/GeoUELDgyM4

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Inca nu ai primit drona, e custom made sau de ce durează asa mult?!

Adaugă comentariu