Închide

Ce vrei să cauți?

Clujul chiar are nevoie de UBER

Uber se mișcă deștept și îmbrățișează Clujul la începutul lunii august. Exact când orașul respectiv o să aibă și mai multă nevoie de el, în perioada Untold Festival. Și credeți-mă când vă zic/scriu că are nevoie.

De ce zic/scriu asta?

Păi să zicem că am fost recent în Cluj și am înșirat vreo zece curse cu taxiul, așa că pot să fac statistica aia cu cinci din 10. Așadar, 5 din 10 taximetriștii care m-au fâțâit de colo colo erau super-dubioși. Unul dintre ei pur și simplu a plecat de pe loc eu fiind aflat cu trei sferturi de corp încă în afara taxiului.

Dacă nu urlam și nu dădeam un pumn în plafonul mașinii, probabil că îmi schimbam câteva straturi de piele cu ajutorul asfaltului. Evident că “eroul” cu licență de taximetrie nu și-a cerut scuze și că a avut o atitudine de parcă eu am fost de vină pentru neatenția lui.

Altul s-a oprit în mijlocul drumului să înjure pasional ca tangoul un pieton care traversa neregulamentar. Când și-a luat înapoi pe geam o înjurătură pe bază de organ genital masculin flăcăul nostru s-a luminat la față și-a continuat de drum și repeta obsesiv: “Ha! Auzi la el ce mi-a zis! Să #*!@!#$!@($%!@”!”

Nu neg că am dat și peste câțiva mai mult decât ok. O tanti super-glumeață care ne-a oferit ponturi despre localuri “pe unde mai iese tineretul” sau un nene care pentru o sumă negociată înainte ne-a făcut un tur al non-stop-urilor și al shaormeriilor din oraș.

Concluzia e că am dat peste o egalitate îngrijorătoare între ok și  dubioși, cum nici măcar în București nu am mai experimentat de ceva vreme.

Sincer nici nu mă miră că sunt mulți oameni care și-au deschis în Cluj aplicația de UBER în speranța că vor găsi o mașină. Sau cel puțin așa zice poza de mai jos:

Cluj-Napoca_alege_Uber

Btw, sunt curios ce tarife de 10X vor avea pe perioada Untold-ului. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu