Închide

Ce vrei să cauți?

Pe surse – de la taximetrişti

De astăzi o să am o nouă categorie pe blog: #peSurse. Chestia asta a pornit de la faptul că am darul de a trage lumea de limbă, într-o discuție, și de a afla tot felul de informații, mai mult sau mai puțin reale. În majoritatea cazurilor, vor fi informații venite de la taximetriști, acești “pescari de asfalt” veșnic la curent cu tot ce se întâmplă.

 

 

Bun! Știți delimitatoarele alea de încep de la intersecția Calea Moșilor cu Carol I și se termină la intersecția Colentina cu Fundeni, dintre liniile de tramvai și benzile de circulație? Alea de le-a schimbat Primăria Sectorului 2 de două ori într-un an de zile.

 

Cică, ultima tranșă de mini-stâlpi de cauciuc a costat aproape 1 milion de euro și asta fără “manoperă”. Acu’, pe mine nu mă miră faptul că o chestie total inutilă costă atât de mulți bani. Deja primăriile nu mai pot să fure direct din sac, ca pe vremea lui Lis. Acum trebuie să găsească furnizori de lucruri inutile la supraprețuri, totul acoperit într-un sos de comisioane babane.

 

După spusele domnului taximetrist, Neculai Onțanu este milionar în euro iar restaurantul Moara lui Bucur din spatele pieței Delfinului (Pantelimon), un restaurant superb, unde se mănâncă/ bea/ ascultă muzică “de demult” bine, este deținut în proporție de 40% de acesta.

 

Acu’, că o fi reală sau nu faza, este de apreciat faptul că domn’ primar Onțanu este un antreprenor desăvârșit și un primar care a reușit să facă treabă în sector cu o mână și să bage în buzunar cu cealaltă. Majoritatea primarilor fură cu 9 degete și fac treabă cu unul singur (de obicei ăla mic de la mâna stângă – ei fiind dreptaci).

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu