Nu mă dau rotund, dar informația asta este în exclusivitate pe Mariciu.ro. Niciun ziar sau om de presă nu a pus mâna pe ea până acum și sper că, după ce o vor copia de la mine, vor da și sursa.

 Am tot stat zilele astea și am încercat să îmi dau seama de unde a pornit toată “cruciada” asta împotriva controlorilor CFR. Toată lumea știa că “se poate merge cu nașul”. De zeci de ani de zile este o tradiție la români ca de 1 mai să mergi cu nașul la mare. Și totuși polițiștii de la transporturilor s-au trezit să facă arestările astea în lanț.

Ceva i-a urnit din loc în această anchetă. Ceva chiar i-a constrâns să facă acest lucru. Tuturor le convenea să asiste tacit la moartea și apoi reînvirea prin privatizare a CFR-ului. Și totuși ce s-a întâmplat?

Vă spun eu ce s-a întâmplat!

În data de 1 mai 2012 a apărut pe internet piesa lui Connect-R “Vara nu dorm”. Piesă care avut doar pe YouTube câteva zeci de milioane de vizualizări, iar pe radio a fost rulată atât de mult încât, uneori, radiourile o dădeau pe repeat și nimeni nu își dădea seama.

Ei bine, în această piesă, piesa verii 2012, Connect-R acuză direct corupția la nivelul nașilor din CFR, cu versul Îl văd pe Nașu, pun pariu că se combină! Domnu’ controlor, ia de-aici de-o savarină”, mai exact la minutul 1:17.

Astfel, fără să știe, Connect-R a ajuns pionul principal în lupta cu “savarinele” din CFR, iar “Vara nu dorm” este piesa centrală în jurul căreia va fi construit procesul de eliminare a corupției din trenurile care aleargă cu întârziere pe căile ferate din România.

sursă foto

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, adică share-uit în draci.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. :))) Ce-am intrat eu sa citesc exclusivitatea :)))

  2. #3

    Ciudata turnura iau lucrurile cateodata…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.