Închide

Ce vrei să cauți?

Pierdut Fisc, îl declar nul pe teritoriul României…

[vodpod id=Video.3414700&w=425&h=350&fv=image%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.videonews.ro%2Ffiles%2Fvideos%2Fthumbnails%2F3a00f5cdee3c1c6L.jpg%26amp%3Bfile%3Dhttp%3A%2F%2F194.152.42.99%2Fvideos%2F3a00f5cdee3c1c6.flv%26amp%3Bstreamer%3Dlighttpd%26amp%3Bskin%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.videonews.ro%2Fjwplayer%2Fnacht.swf%26amp%3Blogo%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.videonews.ro%2Fimages%2Fvn%2Fvn_logo.png%26amp%3Blink%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.videonews.ro%2Faction%2Fviewvideo%2F43138%2FA-venit-la-nunta-cu-elicopterul-Cel-mai-bogat-rrom-din-Targu-Jiu-si-a-maritat-fata%2F%26amp%3Bdisplayclick%3Dlink%26amp%3Bwidth%3D407%26amp%3Bheight%3D324%26amp%3Bautostart%3Dfalse%26amp%3Bshowicons%3Dtrue]

Cum îşi permit oare “discriminaţii” ăştia o asemenea nuntă în vremuri în care românul de rând a ajuns în imposibilitatea de a  plăti o rată lunară de “juma’ de milion”?!?

Chiar aşa de amorţite, de la anestezicul numit mită, să fie instituţiile statului încât să nu reacţioneze la o asemenea sfidare?

La ce dracu’ le-au mai trebuit elicoptere ca să zboare? Urmează să vedem râme în metrou?

De ce elicopterele aveau mesaje scrise când 95% din nuntaşi nu ştiu să citească?

Nu pomenesc nimic de Antonescu, dar Brâncuşi ce părere o avea?

Cum s-o simţii un om care a respectat legea toată viaţa lui şi a avut o nuntă modestă într-o cantină?

Multe întrebări.. puţine răspunsuri…

Aristotel, parcă, a avut o super vorbă care suna cam aşa: “dacă după moarte nu mai este nimic, cei mai câştigaţi au fost nelegiuiţii”.

Contrazice-l dacă poţi! :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. Vezi? Asta patesti daca te uiti la tembelizor! Si la felix! Pfui, drace!

 2. Am vizionat de vreo doua ori sa inteleg totusi cum de au oamenii astia atatia bani si cum de ii dau asa cu usurinta la … oricine are microfon si poate numara. Dar bananele alea au pus capac. Astia aveau puse bananele pe piloni asa ca ornament total inestetic. Iar eu nu am mai luat banane copilului meu ca erau prea scumpe. Daca ai bani pe criza pe cuvant nu este cazul sa chemi televiziunea doar daca vrei sa mai razi putin in nasul celor care chiar muncesc pe banii primiti lunar dupa ore intregi de munca si stres.

 3. #4 Comentariu nou

  :)) tare mama miresei …rochia e cu pietre varopski …daca am inteles eu bine :))

 4. Auzi ce zice tiganca: “mai multe PETRE pretioase” —:))))

  “De ce elicopterele aveau mesaje scrise când 95% din nuntaşi nu ştiu să citească?” — Bingo!:)))

  Cum isi permit? Pai la ei nu exista criza. Ei o sfideaza, pe cand la noi e invers. Statul nu are ce sa le faca, ori nu se complica cu asa ceva. Daca ar fi existat solutii, ar fi fost puse in practica pana acum.
  Stiu doar ca tiganii au foarte mult aur. De unde? Asta nu pot sa spun, pentru ca nu stiu. De unde au atatia bani? Nici la intrebarea asta nu pot raspunde. Deci, cum ai spus si tu, multe intrebari, prea putine raspunsuri.

  Cititi cartea “Tiganii, aurul si diamantele” de Samson Iancu.

 5. aici sunt banii dumneavoastra
  fara numar fara numar fara numar

 6. Romania e practic “Tiganiada” lui I. Budai-Deleanu…cand tziganii au vrut sa-si fac un stat cu ce reguli vor ei… nu s-au mai deranjat, au venit in Romanica… era facuta de-a gata :))

 7. #11 Comentariu nou

  in astfel de momente ar trebui sa se “intample” ceva. i-ar prinde pe toti in acelasi loc. lovitura cu maxim randament :D

 8. eu d-aia nu ma uit la tembelizor:))sa nu-i mai vad,k-i vad pe strada.cand am nunti in cartier…e vai si amar de urechile si ochii mei.in curand o sa fac o fobie din roz si auriu

 9. De ce va luati de ei ? Ei sunt discriminati si trebuie protejati, finantati si sa stea degeaba pe banii nostrii.

  Ciori proaste.

Adaugă comentariu