Închide

Ce vrei să cauți?

Ce planuri am pentru vara asta

Probabil miroase a criza bărbatului de 30 de ani toată treaba asta, dar vara asta nu mai vreau să stau în casă mai mult de câteva sesiuni de binging. Pur și simplu vreau să călătoresc mai mult decât am făcut-o până acum și absorb prin fiecare por experiențele care-mi ies în cale.

Vreau să iau o autorulotă și să dorm o seară aici. Vreau să urc pe cel mai înalt vârf din țară și să-l dronez corespunzător. Vreau să merg la toate festivalurile mari de muzică din țărișoară și să încerc să ajung la cel puțin unul mare din afară. Am în plan să prestez cât mai multe activități de care m-am ferit până acum. Să dau o șansă oricărei experiențe care-mi dă fiori pe coloană doar când aud de ea. Va fi o combinație de curaj, nebunie și poftă de viață.

O să colectez saci de amintiri și o să le îndosariez în format video pe vlogul ionescian. Partea tare e că Ioneasca e de acord și este și ea 100% implicată în nebuniile mele. Așa că abonați-vă la vlogurile mele zilnice. Dați-ne un follow cinstit pe Instagram (contul meu, contul ei, contul Săshicii) și fiți pregătiți să faceți exces de double-tap. O să vă dau motive din plin.

Sănătoși să fim, că nebuni să ne trăim viața suntem deja. Pwp!

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Dacă ai cum să ajungi, recomand zona Moneasa de lângă Arad. Liniște ca acolo găsești în puține locuri.

Adaugă comentariu