Închide

Ce vrei să cauți?

Politica otrăvește tot, chiar și pe Ghiță Ciobanul (UPDATE)

UPDATE: Din surse foarte sigure am aflat că informațiile celor de la B1 sunt false. Ghiță Ciobanul are în continuare contract cu Vodafone. Cel mai probabil, indivizii din spatele tastaturilor B1.ro sunt atât de orbiți de lupta politică încât au început să inventeze știri ca să dea în oponenții politici ai celor care controlează postul respectiv de televiziune. Lecție învățată, nu mai halesc ca pelicanul dudele celor de la B1, nici dacă mă anunță că am câștigat la loto.

Unul dintre cele mai simpatice proiecte publicitare românești de pe Facebook, Ghiță Ciobanul – un personaj care are jumătate de milion de fani pe respectiva rețea de socializare, va fi tras pe linie moartă de Vodafone, din cauza pozelor pe care diverși politicieni români și le-au făcut cu Ghiță și pe care le-au postat ulterior pe paginilor lor de Facebook (sursă informație: b1.ro).

O situație cel puțin stupidă din care putem trage la răspundere un singur vinovat: mediul politic –  în care politicienii și postacii lor nu pierd nicio ocazie să scoată săbiile și să iasă la război, indiferent de numărul victimelor colaterale.

Era absurd ca Ghiță să refuze să facă o poză cu primul-ministrul României. Este la mintea cocoșului că Victor Ponta nu putea rata să se pozeze cu un personaj care apare, la propriu, pe toate gardurile. Și este de înțeles că ditămai compania, Vodafone, nu vrea să fie asociată cu lumea politică și, drept urmare închide gura postacilor de pe rețelele sociale, care atribuiau companiei de telefonie diverse culori politice, printr-o operație de extirpare a membrului otrăvit de colții tăioși ai politicii românești.

Urât și păcat de imaginea bietului cioban român, care tot și-o ia de fiecare dată… de la Miorița încoace.

ghita-demis

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu