Închide

Ce vrei să cauți?

Radu Valcan, tocurile și frumusețea naturală

Radu Valcan a reușit performanța de a da apă plată la moară, în 18 rânduri pline de diminutive, oricărei femei căreia îi este lene să-și dea cu o mână de machiaj pe față atunci când iese din casă, oricărei femei care încă se dă cu ruj și pe dinți, oricărei femei care nu a învățat până la o vârstă să meargă pe tocuri și încă mai cade ocazional de pe ele atunci când coboară din autobuz, oricărei femei care nu știe că există pantofi mișto, care fac gamba frumoasă, comozi, fără să coste o mie de euro.

Radu Valcan a dezvoltat o pasiune pentru femeile care fac jogging cu părul prins în coadă. Lucru care se bate puțin cap în cap cu reclama pe care o face la Wash & Go, unde acostează femei în mall, le spală pe cap și le laudă părul care capătă spontan volum.

Radu Valcan se gândește, atunci când vede o femeie într-o rochie mulată, “oare nu o strânge rochița?”. Radu Valcan se trezește într-un impas total atunci când femeia pe care trebuie să o sărute, în telenovele sau în realitate, este dată cu ruj: “Cum o sarut acum cu tot rujul acela?”.

Radu este un mascul delicat, care trece peste superficialitate. În primă fază, masculul apreciază sex-appeal-ul femelei, după care intră în scenă delicatul, care se gândește la binele ei și nu vrea să o vadă chinuită. O dorește chiar și în balerini. Bărbatul ideal, ce să ne mai ascundem după articole piaristice.

Pentru o schemă de PR protevistică, care vrea să îl facă pe Valcan mănușă pentru cine știe ce rol va avea de jucat în următoare telenovelă, câteva mii de bărbați vor avea parte de naturalețe în șosete flaușate de tip moartea-pasiunii.

Cred că toată sensibilitatea asta masculină din trustul Pro s-a luat de pe capacul de la toaletă, când Radu Valcan a intrat și a făcut pipi după Radu F. Otravă.

Radule, ia-o, bre, de nevastă! Cum bine zice un comentator care halește toate cuplurile inventate de ProTV. Spor la treabă cu noua telenovelă.

Bonus: Găsiți mai jos reacția lui Radu Valcan atunci când vede o femeie într-o rochie mulată, pe tocuri de 15 centimetri, dată cu ruj roșu.

suleyman sensibilul

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. bun, bun. :))

  2. #2 Comentariu nou

    :))))) suuper!!!

  3. acum toate grasele și urâtele vor umecta lejer cu gândul că radu le place așa cum sunt. că dobi a uitat să pună o steluță cu “nu se aplică urâtelor, strâmbelor și gabaritului depășit”,.

  4. #4 Comentariu nou

    e posibil sa-l confund pe radu valcan cu altcineva, dar daca e baiatul ala din reclama la sampon, nu cumva nu-i plac fetele rujate pt. ca prefera baietii?

Adaugă comentariu