Am mai scris despre cei care umblă cu cioara și profilul vopsite pe Facebook, dar în ultima perioadă dau numai peste amatori.

Cam o dată pe săptămână primesc “Friend Request” de la diferite dudui cărora nici nu li s-a uscat bine vopseaua pe Timeline, profilul fiind creat de câteva zile, informațiile despre ele sunt vagi, iar în lista lor de prieteni sunt doar vreo 10-15 persoane.

Acu’, nu vreau să fac pe deșteptu’, dar nu ar fi mai ușor dacă înainte să înceapă campania de adăugat prieteni ar completa profilul cu niște informații, ar pune mai multe poze, ar mai posta câte ceva pe ici pe colo, ar ascunde din privacy settings lista de prieteni, ca să nu se vadă cât de puțini sunt?

În plus, nu ar fi mai ok să nu începi să le dai add din prima tocmai unor persoane care lucrează ca “social media ceva”? Oamenii ăștia miros imediat un profil fals de Facebook. I-ai și tu pe ăia care par mai puțini obișnuiți cu rețelele sociale. Fă să arate profilul ăla cât mai aproape de unul al unei persoane reale și de abia atunci poți să te împrietenești cu persoanele pe care chiar vrei să le “stalkărești”. Of… amatori… amatori peste tot!

fake-facebook-profile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.