Închide

Ce vrei să cauți?

Puterea Panterei s-a reprofilat pe criptomonede

Anul trecut, undeva prin luna mai, descopeream Puterea Panterei și mă tăvăleam de râs pe covorul persan al interneților. La nici măcar un an de atunci, mi-a aterizat în comentarii pe blog un link care mi-a făcut din nou ziua mai frumoasă.

Pentru cei care nu știu care e faza cu Puterea Panterei, o să las mai jos clipul care a făcut valuri pe interneți în mai 2017:

 

Posted by Marian Ionescu on Wednesday, 10 May 2017

 

 

Ei bine, una dintre protagonistele clipului cu Puterea Panterei se pare că s-a apucat de dezbătut zona de criptomonede având o ținută care mă duce un pic cu gândul la Xena, Prințesa Războinică:

https://www.youtube.com/watch?v=fRtqTrMogp8&feature=youtu.be

Nu mă pricep absolut deloc la zona asta de crypto, iar motivul pentru care m-am ținut departe de ea este destul de superficial: pur și simplu nu îmi inspiră încredere evangheliștii fenomenului. Mulți dintre ei par genul de oameni care dorm cu ABC-ul Caritasului sub pernă și au un tatuaj mic-mic cu “I heart SPECULĂ” pe undeva pe trupul lor unsuros.

Cel mai probabil din cauza acestor preconcepții voi rata șansa de a mă îmbogăți din crypto și voi rămâne un sărak pe viață, dar ăsta-i prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru că sunt o ființă super-superficială.

Revenind la tipa de la Puterea Panterei, nu știu dacă zice bine ce zice în clipurile pe care le prestează, dar nu pot să nu observ că în doar trei săptămâni și unsprezece episoade și-a dat seama cum stă treaba cu YouTube-ul: bagi un decolteu, ți se triplează vizualizările. GG, girl!

Altfel, autorii articolelor de pe blogul la care pune umărul tipa au niște nume care îmi par inventate: Itsuki Watahashi, Jason Anderson, iar numele “de scenă” al tipei este Maura Black. Hehe, să zicem doar că niște “connoisseuri” adevărați s-au mai întâlnit cu nume d-astea pe diferite site-uri la viața lor.

În încheiere vreau să menționez că nu am nimic cu duduia respectivă și cel mai probabil nu-mi rupeam zece minute să scriu articolul ăsta dacă nu mă lovea nostalgia după Puterea Panterei. Dacă nu merge treaba cu criptomonedele, sunt convins că Internetul o așteaptă să revină la domeniul care a consacrat-o. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce prostănacă sunt. Eu nu m-am gândit niciodată la trick-ul cu decolteul pe youtube. :)))

Adaugă comentariu