Închide

Ce vrei să cauți?

O reclamă românească de nota 10

Da, ideea nu este nouă, e inversul reclamelor în care se duce unu’ la shaolini ca să își găsească echilibrul spiritual. De data asta vine shaolinul la adevărații deținători ai echilibrului spiritual.

Dar execuția impecabilă, țăranul român cu barbă albă, shaolinul zâmbăreț și tăiatul mămăligii cu ața, este o combinație de nota 10.

Tot respectul pentru cei care au pus reclama asta pe retinele noastre tocite de tigăile dry cooker!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. Geniala ideea!

 2. #2 Comentariu nou

  foarte faina, din nefericire taranul roman cu barba alba, asa cum e prezentat, nu a existat poate niciodata :D asa or fi si calitatile apei asteia :))

 3. #3 Comentariu nou

  E o aiureala.. la cate prostii facea amaratul acela in portocaliu, il palea mosu’ bucovineste de nici o dorna nu il mai trezea, poate doar daca il masa cu recipientul toxico-plastic … hehehe

 4. #5 Comentariu nou

  De acord cu cei care spun ca sticla de plasic nu-si gaseste locul in aceasta reclama. Era de preferat o sticla de sticla. Mie mi-ar place tare mult sa se refoloseasca sticlele de sticla mai mult. Se mai gasesc, dar rar.

 5. #7 Comentariu nou

  Bine facuta reclama. Dar taranii cam de opereta!!

 6. Una dintre cele mai bune reclame din ultimul an. Sper sa fie pentru international. Ar prezenta foarte bine brandul de tara si nu ma refer la apa:)

 7. #10 Comentariu nou

  De cand am vazut-o prima data am fost impresionat. Bate frunza la fundul gol cu tot cu milioanele investite in ea :)

 8. #11 Comentariu nou

  oare de ce nu vedem astfel de reclame si la tv?

Adaugă comentariu