Închide

Ce vrei să cauți?

Se pare că doctorul la care am fost este “în derivă”…

Ziceam eu acu’ ceva timp că am fost la doctor mai exact la doctorul Poenaru.ro –  doctorul de tărtăcuţe şi că imboldul ce m-a trimis pe acel site a fost vocea tipului de la HBO. Ei bine.. s-a dovedit că nu întâmplător respectivul tip grăia în acel spot, toată acţiunea a fost o reclamă interesantă şi interactivă la primul serial produs de HBO România intitulat “În derivă”. Un serial în regia lui Adrian Sitaru şi Titus Muntean în care dr. Poenaru, un psihoterapeut interpretat de Marcel Iureş îşi dă lumea şi familia peste cap în momentul în care se îndragoşteste de o pacientă, interpetată de Maria Dinulescu.

Nu rămâne decât să felicit HBO România pentru iniţiativa de a pune pe sticlă si un serial românesc de calitate şi cu o distribuţie de calibru că sincer să fiu prea mult State de România dăunează grav sănătăţii mentale chiar şi atunci când nu te uiţi la el ci doar interacţionezi cu oameni care o fac.

Off-topic, cât mai e un decodor?!? :)

Poftim şi un trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=ZCSI584BRo0

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

12 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu ma atrag filmele romanesti de nicio culoare… Singurele pe care le-am vazut si mi-au si placut au fost BD-urile. :D

    Habar n-am cat e un decodor… :))

  2. Ce decoder?
    Eu prind HBO gratis… mi l-au băgat ăștia de la RDS. :D Măcar atâta lucru un.

  3. Wow.Super.De-abia astept sa inceapa.Sigur ma uit la el.

    Voie buna.!

  4. Pare promitator serialul :D Si eu il astept cu destula nerabdare. Stai linistit cu decodorul, cred ca va fi disponibil si pe torrente.

Adaugă comentariu