Închide

Ce vrei să cauți?

10 glume despre “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Context: Ați văzut promo-urile trustului Pro, ProTV-ul pune la cale un nou show, care va rupe audiențele și hashtag-urile pe rețelele sociale. Numele show-ului este “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și va fi axat în jurul a 12 vedete, care vor trebui să supraviețuiască în jungla africană timp de 21 de zile. Prezentatorii sunt Cabral și Bobonete.

10 glume:

1. Antena 1 pregătește un show concurent “Boss, îți dau o mie de euro dacă mă scoți de aici!”, care îi va avea protagoniști pe maneliștii prezenți de obicei la Revelionul antenist. Maneliștii vor trebui să supraviețuiască timp de 21 de zile în școală.

2. Alex Velea nu a fost selectat printre participanții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe motiv că ar avea un avantaj față de ceilalți concurenți, din moment ce el vorbește “Boomshakalakaleza”.

3. Culmea! Bobonete s-a adaptat mai repede decât Cabral la jungla africană, asta pentru că el este născut și crescut în Craiova.

4. Dacă era să fie adaptat pe bune la contextul românesc, show-ul ar fi trebuit să se numească “sunt politician, scoate-mă de aici!” și ar fi fost plasat la Jilava.

5. Se vehiculează că show-ul este de fapt un paravan pentru a-i aduce lui Ioan Niculae elefantul împuscat în Africa acum ceva vreme.

6. Dacă tot sunt în jungla africană, cei de la Pro profită de ocazie să organizeze niște interviuri pentru postul de redactor Sport.ro.

7. Andreea Esca i-a rugat pe colegii ei să se intereseze cât costă o țară de vacanță în zonă.

8. Olivia Steer a rugat conducerea Pro-ului ca niciun angajat care pleacă în Africa să nu fie vaccinat anti-Ebola. Le-a recomandat ea niște plante și ierburi care să îi ferească de boli.

9. După ce a ajuns într-un sat din jungla africană, Bobonete a tras singur câteva cadre pentru Las Fierbinți. Nimeni nu o să își dea seama că nu a filmat în România.

10. Mihaela Rădulescu a refuzat participarea la emisiune pe motiv că în junglă nu are Internet și nu poate să se laude în fiecare zi pe rețelele sociale că ea încă face sex la 45 de ani.

jungle

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare: cu like-uri, share-uri și beri pe datorie. În altă ordine de idei, poți să mă urmărești pe FacebookTwitter și Instagram.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. …si deodata pct 5 nu pare o gluma ….

Adaugă comentariu