Închide

Ce vrei să cauți?

E groasă treaba! Britanicii au aflat ce le place româncelor: “Be handy with an axe!”.

Un site de matrimoniale din UK are o rubrică “Men Advice”, care scornește ca la Scornicești tot felul de sfaturi pentru bărbați. Băieții care scriu rubrica respectivă au prestat acum ceva timp un articol cu “10 ponturi cum să impresionezi o româncă”.

Articolul este din 2013, dar a bubuit pe interneții românești zilele trecute, când a scris Metropotam despre și, din câte am înțeles, s-a vorbit despre el și la matinalul de la Kiss FM.

Flăcăii au punctat câteva aspecte destul de adevărate despre româncele noastre: “Îmbracă-te și frezează-te”, “Trebuie să ai casa ta” și “Dă-i flori în număr impar”. (Probabil că un “british guy” chiar și-a luat-o după ce a venit la o întâlnire cu o româncă prost îmbrăcat, nefrezat și cu un buchet de înmormântare după el).

Totuși, oamenii au avut grijă să o dea de gard bine de tot, ca în curbele nesemnalizate din satele românești de tip fantomă, cu niște ponturi fantastice și ușor tâmpe:

7. Trebuie să ai două portofele

Dăcă îți pierzi portofelul și rămâni fără bani, ea se va simți prost și îngrijorată pentru tine. Nu este vorba de lipsa banilor, ci despre faptul că în România este o tragedie dacă rămâni fără portofel.

Wait.. What?! Asta e ca bancul ăla cu tipul care avea două bilete în autobuz, în caz că pierde unul, iar întrebat ce va face dacă îl pierde și pe al doilea a răspuns că pentru situația respectivă are abonament. Unii oameni ar trebui să fie testați dacă au consumat droguri, înainte de a pune mâna pe tastatură.

8. Trebuie să fii în stare să o vindeci

În România există așa-zisele deochiuri, care sunt făcute de femeile bătrâne ca să le rănească pe cele tinere și frumoase. Dacă prietena ta este lovită de o durere de cap după ce o femeie bătrână s-a uitat la ea, înseamnă că a fost deocheată. Ca să o faci să se simtă bine trebuie să o așezi pe un pat, să îi faci masaj. O scapi de energia negativă după ce îi zici o rugăciune românească pe care ți-o va spune ea în prealabil.

Boss, asta cu “mă doare capul, am fost deocheată, masează-mi piciorușul, zi-mi o rugăciune și lasă-mă să dorm” e varianta #cudetoate a “mă doare capul, nu am chef astă seară!”.  :D

9. Trebuie să știi să folosești un topor

Folosirea toporului este specifică multor europeni. Dacă vrei să impresionezi o româncă, trebuie să știi cum să tai lemne”.

Cred că tipul care a scris articolul chiar a cunoscut o româncă și au avut o scurtă poveste de dragoste, până l-a dus tipa la părinții ei în sat, undeva prin Moldova, unde oamenii umblă cu toporul la purtător.

10. Trebuie să știi să aprinzi focul

Ești un bărbat adevărat, dacă știi să aprinzi focul pe ninsoare sau ploaie. Probabil apreciază acest lucru pentru că demonstrează că ai instincte de supraviețuitor.

Voi vă dați seama cât de dezamăgite au fost româncele noastre când au început să iasă la picnicuri cu tipii din Marea Britanie și ăștia nu știau să facă focul pentru grătar?

Dramă grecească, nu altceva!

brits

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cum… nimic despre “invata replicile celebre ale lui Suleyman” ?
    Sau… comanda-i mai intai pentru ea, una #cudetoate si o Cola light ?
    Iar in cazul in care esti bocciu… scoate pe masa cheile de la un Porche (inchiriat)

  2. #2 Comentariu nou

    pai e scrisa la misto, normal ca unele lucruri sunt exagerate

Adaugă comentariu