Închide

Ce vrei să cauți?

Televiziunile din România bifează cu succes încă un rateu

Am vazut pe Facebook un clip cu coloana funerară a polițistului de la rutieră care a murit zilele trecute, rupându-se din coma în care era de câteva săptămâni, după ce a fost luat pe capotă de un turc beat care a ignorat semnalul de a trage pe dreapta.

Clipul mi-a dat o serie scurtă de fiori, dar un comentariu lăsat de un tip care sublinia că televiziunile nu au acoperit subiectul corespunzător a reușit să îmi inducă o stare groaznică de furie. Am fost rupt de televizor zilele astea mai mult ca de obicei și nu am urmărit subiectul decât pe Internet, dar dacă ce spune Mihalcea Florin în comentariul respectiv este pe bune, televiziunile din România dovedesc încă o dată că există total degeaba.

Este de-a dreptul jignitor să se bată în oferte de zeci de mii de euro pentru exclusivitatea înmormântării mamei Oanei Zăvoranu, dar să ignore un subiect atât de important precum sacrificiul unui polițist. Subiect care poate fi declinat cu ușurință în mai multe zone, printre care una foarte importantă: siguranța pe drumurile publice (pe care se execută zilnic adevărate carnagii).

Este jenant că preferăm să difuzăm cancan canceros și să nu fim în stare să oferim un strop de atenție în semn de respect unui om care a plătit prețul suprem în timp ce își făcea treaba, să ne protejeze pe noi.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. ProTV a deschis şi ieri, şi azi cu acest caz, ştire de 4-5 minute de la 19:00. Ba chiar a fost prea mult, cu filmat văduva cu zoom când scoteau sicriul din curte etc. Spune-i lui Mihalcea Florin să nu mai stea pe Antena3 dacă vrea ştiri adevărate şi tu nu mai scrie pe blog în funcţie de ce vorbeşte lumea pe net :)

  2. #2 Comentariu nou

    @hoinaru, comentariul tipului are peste 500 de like-uri, am presupus că nu le-a cumpărat din Pakistan. Păcat că Pro-ul a transformat povestea în telenovelă în loc să dezbată profesionist povestea și să se ducă în zona de siguranța pe șoselele patriei.

Adaugă comentariu