Închide

Ce vrei să cauți?

The Wolfman, un film pentru amatorii genului..

Nu o să vă mint, The Wolfman nu este un film extraordinar, de fapt este chiar obositor la un moment dat. Asta pentru că scenariul nu mi-a rezervat surprize. Mi-am dat seama din prima jumatate de ora de toate şiretlicurile puse de scenarist să ne surprindă.

Ce face toţi banii însă?

Pai:

 • Actorii:

Anthony Hopkins – tata lor, omu’ este fantastic..  a facut de câteva ori “faţa din Hannibal”, mai că îmi venea să-l pup.

Ca bonus, cu riscu’ de a strica nişte “surprize previzibile”, ca glumele lu’ Buzdugan şi Morar, wolfman-ul Anthony Hopkins este cel mai tare din toate timpurile, în dicţionar la cuvântul “vârcolac” ar trebui să fie poza lui.

Benicio Del Toro – joacă foarte bine, are cearcăne la fel ca în prima zi când l-am cunoscut, are urma aia de mister de merge după el tot timpul, ce să mai.. omul (lup) potrivit la momentul potrivit.

Emily Blunt – joacă bine, mai ales când ţipă şi plânge, o actriţa frumoasă şi talentată care nu are nevoie să audă asta de la mine că ştie deja. :)

 • Sonorizarea:

Se aude extraordinar de bine urletul vârcolacului şi ţipătul victimei, încât dacă cineva îţi pune o casetă audio (stiu că nu mai există de zece ani dar am zis aşa pentru efect) , cu cele două sunete distinctive de mai sus te “zgâlţâie” puţin mai mult decât un film de groază din categoria “saw” sau “paranormal activity” (le-am scris intenţionat cu litere mici :))

 • O “fază cu tâlc”…

La un moment dat, ţiganii din film vorbesc în română.. ca şi cum asta este limba lor naturală. Fază la care toată sala a început să râdă, doar un naţionalist, de pe lângă mine, a zis… “Futu-i în gură de străini.. ce ne trag în ruşini”

Avea “pointu” lui omu’…

Deci, du-te la cinema să-l vezi dacă îţi plac filmele de groază, Anthony Hopkins, sunetele puternice şi limba română (fie ea şi pentru trei secunde). Dacă nu, stai acasă şi ia-l de pe net.

V-am pupat pe portmoneu! :)


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. recomanda-mi o comedie,eu ma uit doar la comedii…si uneori la SF:)

 2. Eu nu am vazut filmul, dar vreau sa il vad zilele astea, tot pentru actori :d pt ca sunt constienta ca ei fac totul…nici eu nu sunt o amatoare a genului, dar curiozitatea ma omoara.Adica am auzit numai lucruri de bine despre “The Wolfman” si hai fieeeee :D sper sa nu ma dezamageasca :D Cat despre limba romana, nu e prima data cand apare intr’un scenariu ca asta :lol:

  • eu am un umor negru puternic dezvoltat.. asta m-a ţinut pe scaun la film.. sunt câteva secvenţe la care râdeam ca nebunu singur în toată sala:)) cât despre faza cu limba română.. ai perfectă dreptate:)

 3. #7 Comentariu nou

  Trebuie sa imi fac si eu timp sa ma uit la Wolfman. Comedie mai simpatica asa hmm poate Pineapple Express o sa iti placa :)

 4. Ia da un clik pe linkul asta: http://vairomania.wordpress.com/ …. e definitiv!!!!!! :)

 5. daca e cu Anthony Hopkins, il vad! ms

 6. #13 Comentariu nou

  sa inteleg ca mai nou, pe langa dracula ii mai avem si pe varcolaci? se aduna la noi in tara cu totii, desi daca ar vrea cineva sa faca filme de groaza si s-ar duce la olteni (aia sunt cei mai prapastiosi) sa auda povestile lor cu “moroi” si toate cele, ar iesi o adevarata filmografie :))

 7. comedie tare: whatever works

Adaugă comentariu