Închide

Ce vrei să cauți?

Aplicația care a câștigat Internetul pentru mine astăzi: VHS Camcorder

Numele ei este VHS Camcorder, este doar pentru iOS, costă patru dolari și te distrezi cu ea de zece ori mai mult. Teoretic e cea mai proastă afacere, din moment ce plătești ca să iei o aplicație care filmează la calitatea casetelor video VHS. Le știți voi bine, sunt filmările alea de la nunțile anilor ’90, cu purici și sunet infect. Practic, limita e cerul, poți să faci o groază de glume demente cu ea. Eu am încercat una mai devreme și am postat-o pe Facebook:

Am dat patru dolari pe o aplicație care filmează atât de prost încât simți că te întorci în timp. :))

Posted by Marian Ionescu on Thursday, 20 August 2015

 

 

Aplicația este super-simplu de folosit: ai butonul de REC, ai zoom-ul ăla penal de pe camerele video de altă dată, care parcă e mai bun decât ăsta pe care îl ai pe aplicația nativă de cameră video a telefonului. Am senzația că zoom-ul e mai cursiv.

VHS-cam

La partea de setări, poți să alegi dacă vrei să apară data și să o setezi după cum îți poftește inima. Pe lângă asta, poți să selectezi să filmezi alb-negru sau să alegi rezoluția și frame rate-ul:

VHS-cam-settings

 

VHS-cam-settings2

 

Una peste alta, cred că sunt cei mai bine cheltuiți patru dolari din ultimul timp. Mă distrez cu aplicația asta de o oră și cred că o să fac câteva clipuri cretine zilele astea, așa că pregătiți-vă să fiți asaltați cu ele pe Facebook. :)

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Fratili meu, de-asta e frig afara, pentru ca ai plecat doar in tricou? Daca plecai mai imbracat nu mai era frig afara? Lasa, important e ca am invins!

  2. #2 Comentariu nou

    Allahu Akbar !

Adaugă comentariu