Închide

Ce vrei să cauți?

Un vlogger ucrainean de urmărit: Anton somewhere

Salut! Știu că nu am mai scris de mult pe blog, dar sunt șanse mari să repar asta. Și nu mă refer la articolul ăsta, ci la ceva pe termen lung.

Asta pentru că mi-am dat seama că sunt multe lucruri pe care aș putea să le împărtășesc cu voi, dar formatul pe care îl am pe canalele mele de YouTube mă cam limitează. Chestia asta este cumva ironică pentru că m-am apucat acum 7 ani de vlogging tocmai pentru că simțeam că blogul avea limitările lui în comunicarea cu audiența mea.

În fine, ce vreau să zic e că o să încerc să plasez mai des articole aici pe blog cu chestii pe care vreau să le împărtășesc cu voi, dar care nu își găsesc locul pe unul dintre multele mele canale de YouTube. :))

Așadar, prima chestie de împărtășit cu voi este un canal de YouTube al unui tip extrem de talentat din Ucraina, care până să înceapă războiul făcea niște vloguri de travel pe canalul lui în rusă și pe care apoi le dubla în engleză pe canalul lui, evident, în engleză.

După ce a început războiul, a făcut un singur clip pe canalul în rusă. E aproape evident de ce. Clip în care a explicat în rusă, audienței sale din Rusia, ce se întâmplă de fapt în Ucraina. Vă recomand să îl vedeți, asta pentru că tipul a pus subtitrare în engleză:

Conținutul extraordinar o să îl găsiți însă pe canalul în engleză. De când a început războiul, Anton a făcut șase clipuri foarte-foarte bune. O să las doar unul dintre ele mai jos, iar pe celelalte le găsiți direct pe canalul lui. Canal la care sper să vă și abonați.

În altă ordine de idei, dacă sunteți curioși din ce surse mă actualizez zilnic cu informații vizavi de ce se întâmplă în continuare în Ucraina, sursele sunt Radu Hossu și Cristi Pitulice, doi băieți care postează pe Facebook aproape în fiecare zi câte o sinteză a războiului.

Stați cu ochii pe cei trei indivizi pe care tocmai ce i-am recomandat. Mai vin și alte recomandari.

Apropo, cum vi se pare ideea asta cu resuscitatul blogului?

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Mie mi se pare o idee foarte bună sa mai postezi pe blog deoarece el are nevoie de o noua fata îmi place foarte mult cum scrii

 2. #3 Comentariu nou

  Sustin ideea resuscitarii blogului. ❤️‍🔥

 3. #4 Comentariu nou

  O idee foarte buna 🥰 te întorci cumva la o dragoste mai veche și comunitatea se va adapta cu modificările pe care simți să le aduci astfel încât să-ți eficientizezi cea mai importantă resursă, timpul.

 4. #5 Comentariu nou

  ggugagagjiaj izii siosebid dada mama diaoaandiebs😘😘Tati

 5. #6 Comentariu nou

  Cred că e o idee foarte bună reluarea blogului! Te urmărim cu interes.

 6. Hai cu blogu’!

 7. Am urmarit pe Anton, ultimul video este din Elvetia Oct 2022.

 8. Am urmarit chipurile si mesajele, le consider reale dar subiective, se pretind general valabil dar nu le condisder dacat o frantura din viata. Countinua cu blug-ul, bravo !

Adaugă comentariu