Închide

Ce vrei să cauți?

Vlogurile mele clasice au revenit! Hai să vă zic ce urmează să fac mai departe!

Am auzit/citit deseori feedback-ul ăsta: “Mariciule, îmi e dor de vlogurile alea ale tale de dinainte de viața de familie! Alea cu drone, cu mașini, cu chestiile tale”. Și, sincer să fiu, și mie îmi e dor de ele. Așa că am scos canalul ăsta de la naftalină, l-am redenumit în Mariciu TV și o să încep să postez aici toate chestiile care îmi trec prin cap. Mai jos găsiți primul vlog. Da, sunt nebun. Am în momentul de față 5 (cinci) canale de YouTube pe care plănuiesc să postez constant. 😅

Canalul principal, Mariciu, rămâne pentru clipurile alea mega-muncite, cum a fost cel cu Casa Sinaia și Spațiul Schengen. Canalul de familie, IONEȘTII, rămâne pentru vlogurile noastre de familie, cu călătorii de cuplu sau de familie, cu Discuții de Cuplu, cu Surprize sau cu orice altceva ce implică Clanul Ionescian. Canalul de mâncare, Aici sau La Pachet, rămâne locul unde vom testa mâncare, sper eu, din ce în ce mai des în perioada următoare. Iar canalul de podcast, Podcast Nefiltrat, rămâne locul unde voi sta la vorbă săptămânal cu oameni pe care îi cunosc și îi respect, dar și cu oameni pe care încă nu îi cunosc, dar îi respect.

Pe lângă astea, voi lansa în curând un alt proiect cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Va avea în centru, desigur, tot un canal de YouTube. Omul nu a mai vorbit până acum în cadru organizat pe cameră, așa că îi mai ia un pic până își unge rotițele ca să iasă ce trebuie. Dacă vă place de mine și de nebuniile mele, stați cu ochii pe mine. Dacă nu, stați departe și bucurați-vă de Internetul ăsta mare. Vă pwp!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Bafta, man! Să nu arzi. Atat. Bucura-te.

Adaugă comentariu