Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone vrea să revoluționeze experiența TV (P)

Cât am fost plecat prin țară cu mașinile electrice, Vodafone a lansat Vodafone TV, un serviciu care vrea să aducă utilizatorilor din România o experiență nouă de televiziune și divertisment. Pe lângă asta a lansat și o serie de noi oferte care combină telefonia fixă cu cea mobilă, totul sub umbrela Vodafone ONE.

Eu sunt un utilizator aparte, care ține televizorul în casă în doar pentru Netflix, YouTube și HBO GO. Doar acum cu pandemia ce am mai zapat pe canalele de știri. Însă Vodafone TV se pare că mixează ce-i mai bun din ambele lumi și cu ajutorul unui mediabox 4K promite să îmbine interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital, cu o ofertă bogată de conținut.

Pe scurt, Vodafone va integra într-o platformă unică cea mai extinsă grilă de canale în format 4K, HD și SD, cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, plus acces direct la cele mai populare aplicații de streaming, precum Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube KIDS.

Ar mai fi trei chestii importante de menționat:

1. Serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

2. Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS (link) și Android (link).

3. Serviciul Vodafone TV este disponibil într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

 

Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile aici, iar despre noile oferte convergente aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. foarte interesant pachetul. poate reusesti sa faci o colaborare cu ei si sa primesti in teste acest mediabox care se pare ca promite cateva chestii.. un vlog cu o parere sincera nu ar strica.

Adaugă comentariu