Închide

Ce vrei să cauți?

Zile şi zile

Am parte de zile în care fac atât de multe lucruri încât chiar mă simt util pe faţa pământului. Alea sunt zilele în care fac ceva util pentru mine sau apropiaţii mei, fac ceva deosebit la muncă sau scriu trei postări, toate apreciate de cititori, pe blog. Alea sunt zile după care pun capul pe pernă cu zâmbetul pe buze.

 

Din păcate mai am şi zile proaste, când respir aerul de pomană. Nu fac nimic util toată ziua, la muncă o frec grav iar pe blog trântesc o postare trasă de păr cu un filmuleţ haios, în cel mai bun caz. Zilele astea trec haotic, cu palpitaţii ale inimii pentru că simt că timpul trece de pomană iar eu bat pasul pe loc. Creierii îmi sunt un blank total în momentul în care încerc să găsesc o idee cum să ies din starea de inutilitate. Astea sunt zilele când după ce pun capul pe pernă, mă zvârcolesc pe toate părţile în căutarea păcii interioare.

 

Ştiu, vinovatul sunt eu. Nu stelele, planetele, Urania sau Neti Sandu. Eu ar trebui să găsesc o soluţie rapidă să ies din respectivele blocaje. Din păcate până acum nu am găsit niciuna. Totuşi, fără să vreau, cam de o lună încoace, parcă am din ce în ce mai rar zile de inutilitate.. e de bine! (da, astăzi a fost una..)

 

sursă foto: Piccsy.com

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Simplu si frumos. Parca mi-ai redat chefu sa scriu din nou pe blog :))

Adaugă comentariu