Închide

Ce vrei să cauți?

Următorul pas

În articolul de față am două anunțuri care cred că vă vor uimi în mod egal.

Primul este că ieri a fost ultima mea zi la GMP PR. După un an și jumătate în care am coordonat departamentul de social media, am decis “să mă deloghez”. Decizia am luat-o la începutul lunii august pentru că mă bântuia de ceva vreme gândul că vreau să fac altceva. Plec din agenție cu o groază de amintiri frumoase, lucruri învățate și bucuria că am gravitat în jurul unor clienți smart și a unor campanii frumoase, printre care și a uneia la finalul căreia m-am ales cu o zi liberă de ziua mea, pe viață.

Fără niciun dubiu, la GMP PR m-am simțit ca acasă și am avut niște oameni în departamentul de social media pentru care o să simt mereu o zvâcnire în suflet atunci când o să le văd postările în News Feed. Chiar se încheie un capitol frumos din viața mea odată cu această plecare. Cum ar veni, nu a fost lungă perioada, dar cu siguranță a fost intensă.

Al doilea anunț este că, începând cu 11 septembrie, Clanul Ionescian va fi complet inclusiv la locul de muncă. Asta pentru că eu cu Săshica o să fim colegi cu Ioneasca la MSLGROUP The Practice. Nu am plănuit asta în momentul în care am decis “delogarea”, pur și simplu după niște discuții apărute spontan în ultimele două săptămâni cu Monica Jitariuc și Oana Bulexa am zis că este un pas curajos să mă întorc în Iorga 13.

Știm exact care va fi rolul meu în mecanism, însă va mai dura puțin până când vom anunța tot tabloul. Urmează să îl împachetăm frumos înainte să vorbim despre el și planurile de viitor. Ceea ce pot zice însă este că vlogul va fi îmbunătățit în zona de mese de prânz. Veți afla o groază de localuri fine unde să vă luați prânzul în zona Romană, în primă fază.

Acestea au fost anunțurile de azi, cum ar veni. Continuăm să continuăm, viața e frumoasă, într-o săptămână mi-am schimbat și casa, și locul de muncă. Uneori mă minunez și eu în ce roller coaster frumos m-am urcat de câțiva ani. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. Orice schimbare este bună, așa că mult succes!

 2. #2 Comentariu nou

  Good luck Marian!

 3. #3 Comentariu nou

  Salut,

  Nu te urmaresc de foarte mult timp, dar dupa ce v-am urmarit si citit prima data am avut impresia ca urmresc 2+ prieteni cu care m-as intelege foarte bine.

  Asteptam vesti cu privire la noul tau proiect!

  Multa Bafta!

 4. Cat de frumos ai scris despre tot ce s-a intamplat si despre ce o sa se intample! Bafta in tot. Ma bucur tare pentru voi doi ca sunteti uniti ! ?

Adaugă comentariu